Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Humanitarna utrka „Pomozimo Karlu da prohoda“ 06.11.2017

Slika

Dragi prijatelji, prije nego išta drugo napišemo dužnost nam je prije svega reći jedno veliko Hvala svima od srca što ste sudjelovali na humanitarnoj akciji i pomogli Karlu.

Dana 04.11.2017. u sklopu VI. kola Lige Zdravo trčanje, u organizaciji naše udruge i „bratske“ nam udruge Zdravo trčanje održana je „Humanitarna utrka Pomozimo Karlu da prohoda“, koja je okupila 115 trkača/rekreativaca. Od donacija trkača sakupljen je iznos od 1.887,00 kn koji je u cijelosti doniran Karlu na čemu se javno zahvalio. Jedan dio donacija vezan uz ovu akciju uplaćen je i direktno Karlu na račun, gdje je Vašim donacijama sakupljeno 1.400,00 kn . Karlo je kao i mi bio dirnut gestom natjecatelja kao i vas koji ste izvršili uplatu na račun.

Predsjednik Udruge Zdravo trčanje Elvir Rakipović i predsjednik naše udruge trčeći su gurali Karla u kolicima na utrci od 4,2 km, tako da je i Karlo uz našu pomoć sudjelovao u utrci.

Hvala svima koji su se pobrinuli za okrjepu te je tu bilo kolača svih vrsta, kao i slanih kiflica. Hvala i fotografu Željku Sas koji je ovu hvale vrijednu akciju zabilježio svojim fotografijama koje nam ostaju u trajnoj uspomeni.

Lijepo je kad možemo pomoći drugome. Karlo je u kolicima oko 10 godina i uz terapiju i rehabilitaciju robotikom postoji mogućnost da ponovo prohoda. Obzirom na malu mirovinu i nezaposlenu suprugu, te sina školarca ova naša pomoć sigurno će dobro doći.

Ovo je još jedna uspješna suradnja naše dvije „bratske“ Udruge koje imaju za cilj promicanje sporta u našoj sredini. Cilj je bio iskren, jasan i kao takav ostvaren.

 

...
Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

iak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice