Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Grawe noćni maraton 25.08.2018

Slika

Čista romantika, može se nazvati još jedan (polu)maraton u organizaciji AK Sljemena. Ovaj pod okriljem noći i obilja svjećica i fluorescentnih narukvica koje titraju dužinom savskog nasipa u Zagrebu.

GRAWE Noćni maraton i njegova maskota Luna ove su godine „omađijali“ troje Barabera, pod sloganom „Fly me to the moon“ te ih potaknuli da se prijave na tri različite kategorije ove masovne i u narodu obožavane utrke.

U četvrtini maratona odnosno na 10 kilometara, nastupila je uporna Baraberka „purgerskog“ ogranka kluba Saša Glagolić, završivši svoj romantični put za 1:21 sat. Točno pola sata više, Gabrieli Poslon trebalo je da istrči polumaraton i tako u cilj na Bundeku stigne kao sedma od 66 žena.

Po peti put u istoj večeri Bundek je vidio Roberto Bašić, nakon što je puni maraton završio nakon 3:42 sata. Među 42 muškarca u 42 kilometra, tu je večer 13 bio Robertov sretni i redni broj u cilju. Valja napomenuti da mu je od velike pomoći pri sprječavanju vrtoglavice u silnom kruženju nasipom i kroz ciljnu liniju, pomogla limenka piva koju je u svojem uvijek osebujnom stilu zataknuo za šešir boje mjeseca.

Nedostajala su barem dva člana da upotpune ovu romantičnu utrku u svim njenim kategorijama. Stoga, iduće godine za Barabere slijedi popravni kako bismo mogli svjedočiti kako je bilo i na Desetinki (4 km) te na ¾ maratonu odnosno tri kruga savskim nasipom u duljini od 31 kilometra.

Uvijek originalne medalje, svjetleće narukvice, lutkica Luna i ostalo bogatstvo startnog paketa zasigurno su dobar poticaj za prijavu.

...
Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

iak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice