Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
XCO Srednjovjekovnim stazama i XCO Kopika 16.09.2018

Slika

GIANT Slavonska brdsko-biciklistička liga polako se bliži kraju sezone, a neprikosnoveni biciklistički baraberski duo, otac i sin Tihomir i Luka Kovač pobožno nastupaju gotovo na svakoj njenoj utrci, pa su tako prvog dana rujna pedalirali i po kružnoj cross-country stazi orahovačkog brda ponad jezera.

XC utrku „Srednjovjekovnim, stazama“ u organizaciji BK-a Lood Orahovica, činio je krug od pet kilometara sa 190 metara uspona te su natjecatelji, ovisno o kategorijama, vozili isti krug tri, četiri ili pet puta.

Tako je Tihomir Kovač kao veteran B vozio četiri kruga koja je završio kao prvi u svojoj kategoriji za 1:23 sat, dok njegov pomladak, Luka zbog pada nije uspio završiti svoja tri kruga u kategoriji kadeta.

Ipak, Luka je više sreće imao dva tjedna kasnije u Osijeku na XCO Kopika, gdje je kao kadet osvojio prvo mjesto i tako se „iskupio“ za gaf na prethodnom kolu te opravdao svoj status među kolegama svoje generacije. Četiri kruga od 4800 metara završio je za 52 minute.

Tata Tihomir samo je potvrdio svoju čvrstu poziciju u Ligi i ponovno bio zlatan u kategoriji veteran B, odvozivši pet krugova za 1:08 sat. Utrka u organizaciji BK Osijeka za ovaj obiteljski tim završila je s win-win kombinacijom, a sad se već može reći da je i njihov status u ukupnom poretku na kraju Lige vrlo izvjestan.

...
Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

iak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice