Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Neptun trail 09.02.2019

Slika

Osječki Pampas drugu je godinu zaredom uspješno ugostio 200-tinjak trkačica i trkača „te po prvi put i njihove ljubimce“ na Neptun Trailu u organizaciji SRK-a Žuti šešir. Utrka je u subotu, 9. veljače održana kao prvo kolo Slavonsko-baranjske Trail Lige te drugo kolo Canicross Croatia trail lige. Unatoč hladnom i sivom danu, utrku je pohodilo čak 12 članova SRK-a Baraber.

Na kraćoj stazi od 12 kilometara, među 56 muškaraca od članova Kluba nastupili su novopečeni član Manuel Čarđić koji je odmah postigao i najbolji, deseti rezultat u poretku; potom 13. Andrej Stipetić, 15. Mijo Benković i 28. Ivan Heđi. U konkurenciji od 32 žene trčala je samo Ana Nemet Đurđević i zaposjela je vrlo dobru, šestu poziciju .

...

Više se Baraberki , a u znatno manjoj konkurenciji, odlučilo na Dugu stazu odnosno njen 21 kilometar blatne “singlice“ uz tok Drave. To su bile odlična, četvrta Dunja Straka, peta nova članica Vanja Knežević te sedma Martina Maloča od devet žena.

Najljepše vijesti dolaze iz muške kategorije na duljoj stazi. Ondje je Damir Kligl nakon 1:26:51 sata završio drugi, gubeći prvu poziciju od Antonija Arbanasa iz slavonskobrodskog Mazatora, u “fotofinišu“ za dvije sekunde.

Osim njega, u vrlo jakoj konkurenciji, među 36 muškaraca nastupili su i Antonio Dujmović s vrlo dobrim šestim rezultatom, potom 11. Angel Milišić-Zečević i 14. Boris Đurđević.

Trkači koji su išli u društvu svojih psećih prijatelja, natjecali su se na stazi dužine šest kilometara. Konkurenciju su činila 32 ljudsko-pseća para, no ovaj puta među njima nije bilo baraberskih ljubimaca i njihovih ljudi.

Ukupni rezultati mogu se pronaći na službenoj stranici.

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

iak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice