Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Brtonigla trek 16.02.2019

Slika

U subotu, 16. veljače održano je prvo kolo Istarskog Treking Kupa – 9. Brtonigla Adventure Trek. Također, s ovom utrkom SD Trickera 12 se trekingaša i trekingašica  kvalificiralo za Masters utrku, neslužbeno prvenstvo svijeta u trekingu.

Oko 400 natjecatelja okušalo je svoje trkačke i orijentacijske vještine u tri različite kategorije – FUN & RUN duljine 11 kilometara, CHALLENGER koji broji 23 kilometra te ULTRA, čija dužina iznosi 45 kilometara.

...

Na srednjoj stazi ove utrke sreću su okušali članovi slovenskog ogranka SRK-a Baraber – Miran Goričanec, Lola Novakovič i Anka Čizman.

Na Challengeru je nastupilo 150 natjecatelja i natjecateljica, a Miran je među njima završio kao 23. muškarac. Za 23 kilometra trebala su mu 3:32 sata, što ne govori samo o njegovoj brzini, nego i o odličnoj orijentaciji.

Među 38 žena koje su završile utrku, Lola i Anka završile su zajedno kao 17. i 18. za 4:36 sata.

Njihova i najkraća kategorija startale su u samoj Brtonigli, gdje je bio i cilj svih kategorija. Međutim, mjesto starta Ultre do zadnjeg je trena bio tajna, da bi na kraju on bio održan u malom istarskom mjestašcu Tinjanu.

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

iak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice