Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Crazzy hill trail 11.03.2019

Slika

Nedjelja, 10. ožujka kao prvi ozbiljniji trail i priprema za sezonu, Baraberima je donijela suho i vjetrovito vrijeme. S obzirom na to da se radi o Crazy Hillu, utrci poznatoj kao najblatnijoj među utrkama, za neke od klupskih ljubitelja “kaljužanja“ suh, trčljiv i “brz“ teren ponešto je došao kao razočaranje.

Ipak, za klupsku uzdanicu Mirelu Kristek to se pokazalo kao dobitna kombinacija koja ju je dovela ravno na postolje. Među 24 žene na dugoj stazi, Mirela je bila najbrža u vremenu od 3:09:10 sata.

...

Ostala četiri Barabera koja su pohodila ovu utrku, također se odlučuju na „Red“ stazu koja je iznosila 34 kilometra s 1000 metara uspona, dok je kraća “Blue“, 16 kilometara duljine, ovaj put bila izostavljena.

U ženskoj konkurenciji nadmetala se i Martina Maloča, završivši kao 14 te kao sedma od devet u kategoriji M35 (što dobro zvuči ukoliko se referiramo na Star Trek - Voyager).

Angel Milišić-Zečević i Kruno Tomljanović praktički zajedno ulaze u cilj te završavaju kao 51. i 53. od 125 muškaraca. Angel u kategoriji M35 postiže 19. poziciju od 50, a Kruno u M45 15. od 34.

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

iak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice