Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Novo dječje igralište 24.04.2007
U subotu, 21. travnja u prostorijama Udruge Zvono okupili su se članovi Lions kluba Valpovo - Belišće kako bi štićenicima predali novo dječje igralište na Slikakorištenje. Na toj su svečanosti bili i Lahorka Vlahek - Domac, guvernerica distrikta 126, tajnik kabineta guvernera Darko Angebrandt, predsjednik regije istok Mladen Kajganić i Boris Karša, predsjednik Lions kluba Valpovo - Belišće.
Vrpcu novog igrališta presjekla je guvernerica Lahorka Vlahek-Domac, koja je naglasila svoju radost zbog ove plemenite i hvalevrijedne akcije. - Dirnuta sam i počašćena što sam danas ovdje. Posebno mi je drago što vidim da Lionsi prepoznaju potrebe svojih bližnjih i skrbe o njima. Nadam se da će djeca na ovom igralištu provesti mnoge lijepe i ugodne trenutke, rekla je guvernerica....
- Uvijek nam je drago kada neku akciju uspješno privedemo kraju, osobito kada je rijee o neeemu namijenjenom podizanju kvalitete života i uljepšavanju svakodnevice. Zahvaljujem se svima koji su pomogli u realizaciji ove ideje, rekao je Boris Karša.
SlikaU ime elanova Zvona i roditelja okupljenima se obratila i Mirjana Ania, predsjednica udruge, koja se tako?er zahvalila svima koji su sudjelovali, osobito članovima Lionsa, što su im omoguaili kvalitetnije provo?enje slobodnog vremena.
Nakon službenog dijela, članovi Zvona u svojim su prostorijama za goste izveli kraai program, a druženje je nastavljeno uz malu zakusku.Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

Čičak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice