Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude - Politi?e aktivnosti
DEMANTI NA IZNESENE NEISTINE 02.07.2017

DEMANTI NA IZNESENE NEISTINE POD REDATELJSKOM PALICOM GRADONA─îELNIKA BURI─ćA (2.SJEDNICA GRADSKOG VIJE─ćA GRADA BELIŠ─ćA 30.06.2017.)

SlikaKlub vije─çnika Hrvatske demokratske zajednice izra┼żava nezadovoljstvo zbog teksta objavljenog na Facebook stranicama 'Snage Beliš─ça' u kojem se obmanjuje javnost sa ┼żeljom da se diskreditiraju vije─çnici HDZ-a. Naime, potpuno je neto─Źno da su vije─çnici HDZ-a bili protiv slijede─çih dvaju projekata: " Energetska obnova dje─Źjeg vrti─ça Masla─Źak" te " Renewable Solar Energy". Naprotiv, vije─çnici HDZ-a u sastavu Antonela Bungi─ç- Crnogaj, Matko Jelki─ç i Dragan Ano─Źi─ç vrlo su afirmativno i konstruktivno raspravljali vezano za navedene projekte te smo oba projekta pozitivno prihvatili glasuju─çi za to─Źke 20. i 21. dnevnoga reda ZA ! Od svega izre─Źenog u spornome tekstu gradona─Źelnika Buri─ça to─Źno je jedino da smo se u našem predizbornom programu zalagali za temeljitu obnovu dje─Źjeg vrti─ça, a to smo potvrdili glasuju─çi potvrdno za oba projekta te i u budu─çnosti kanimo podr┼żavati sve pozitivne inicijative vezano za samo rad i poboljšanje tehni─Źkih uvjeta u dje─Źjem vrti─çu Masla─Źak Beliš─çe.

Ono što je gradona─Źelnika Buri─ça zasmetalo vezano je za naše neprihva─çanje prijedloga za tre─çe izmjene i dopune Prora─Źuna Grada Beliš─ça za 2017.g. s projekcijama za 2018. i 2019. godinu a s time u svezi je i predmetni tekst koji predstavlja Buri─çevu osvetu vije─çnicima koji se usu─Ĺuju razmišljati druga─Źije. Sve inicijative vije─çnika Hrvatske demokratske zajednice na 2. sjednici G.V. Grada Beliš─ça bile su vezane za racionalno upravljanje gradskim prora─Źunom. Stoga smo vjerojatno naljutili gradona─Źelnika glasuju─çi protiv npr. pove─çanja koeficijenata pla─ça namještenicima Gradske uprave, protiv pove─çanja naknade gradskim vije─çnicima, potpredsjednicima i predsjedniku gradskog vije─ça te op─çenito pojedinim drugim inicijativama koje su za posljedicu imale pove─çanje troškova iz gradskog prora─Źuna. S obzirom da prora─Źun uklju─Źuje neke od stavki za koje prethodno nismo glasovali pozitivno jer su u koliziji s našom vizijom upravljanja gradskim resursima, jasno je da takav prora─Źun nismo mogli podr┼żati.

Neposredno prije glasovanja o usvajanju izmjena i dopuna prora─Źuna gradona─Źelnik Buri─ç je zaprijetio vije─çnicima HDZ-a da ─çe ukoliko glasujemo protiv ovakvoga prora─Źuna u medijima objaviti kako su vije─çnici HDZ-a bili protiv obnove dje─Źjeg vrti─ça i protiv prekograni─Źne suradnje sa Republikom Srbijom. Zbog ozbiljnosti optu┼żbi, vije─çnik Dragan Ano─Źi─ç je zatra┼żio rije─Ź i upozorio gradona─Źelnika Buri─ça kako ukoliko to i u─Źini navedeno ne─çe odgovarati istini, a o ─Źemu mo┼że posvjedo─Źiti i tonski zapis sa 2. sjednice G.V. Grada Beliš─ça.

POZIVAMO SVE ZAINTERESIRANE DA DO─ÉU U POSJED NAVEDENOG TONSKOG ZAPISA KAKO BI SE UVJERILI U ISTINITOST SVIH NAŠIH TVRDNJI

Sa ┼żeljom za konstruktivnim radom i suradnjom na dobrobit svih gra─Ĺana Grada Beliš─ça, izra┼żavamo nadu kako ─çe ubudu─çe na sjednicama G.V. vladati pozitivno ozra─Źje suradnje i pluralizma nasuprot jednoumlju, obmanama i prijetnjama vladaju─çih.Osvrt na najnovija pravaška zbivanja 30.05.2017

Dokle ─çe ova udbaško-masonska banda smatrati hrvatski narod naivnima. Ve─ç nam godima name─çu takozvane pravaške vo─Ĺe i tako svaki put kad postoji opasnost da bi stvarni pravaši mogli imalo oja─Źati. Tako su nam dolazili ─Éapi─ç, Srb, Ru┼ża Tomaši─ç i kona─Źni zlotvor i uništava─Ź pravaštva Karlo Star─Źevi─ç

Sad odjednom pojavljuju se neki Hasanbegovi─ç i Esih kao okupljatelji pravaša i desnice. Gdje su oni bili prije 5, 10, 15 ili više godine? Kako su se do ju─Źer kleli u HDZ, a sad im odjednom nevaljala?

Zlatko i Bruna, kako vam ni jedna od ve─ç postoje─çih pravaških i desnih stranaka ne odgovara i ne mo┼żete se na─çi u njima? Kako do ju─Źer sljednici HDZ-a odjednom postaju desni─Źari?

Dragi udbaši i masoni, dragi Zlatko i Bruna, u Hrvatskoj postoji desnica, domoljubna i pravaška stranka, Autohtona- Hrvatska stranka prava i pravi pravaš i domoljub, Dra┼żen Keleminec.

Bra─ço pravaši, u hrvatskoj postoji pravaška stranka koja sljedi tekovine Oca domovine, Ante Star─Źevi─ça. Bra─ço pravaši pristupite Autohtonoj - Hrvatskoj stranci pravi i zajedno gradimo budu─çnost.

Hrvatski narode, mi smo nepotkupljivi, dosljedni i hrabri. Mi smo Hrvatska desnica.

Uvest ─çemo lustraciju za politi─Źare koji su oplja─Źkali Hrvatsku i sudjelovali u UDB-i i KOS-u, te uvesti lustraciju za gospodarstvenike koji su imovinu stekli na plja─Źki Hrvatskog naroda.

Pojedincima koji rade protiv interesa Republike Hrvatske oduzeti ─çemo dr┼żavljanstvo i protjerati iz Hrvatske.

Dr┼żava ─çe skrbiti i pru┼żati besplatno zdravstveno osiguranje Hrvatima i Hrvaticama.

Mi smo Hrvatska desnica, Autohtona - Hrvatska stranka prava.

─îlan predsjedništva A-HSP-a i povjerenik za Osje─Źko-baranjsku ┼żupaniju
Jasenko Kardum - GašoZajedno mo┼żemo vi┼íe 19.05.2017

Pozivamo Vas da u nedjelju, 21. svibnja, iza─Ĺete na izbore i svoj glas date kandidatima Hrvatske demokratske zajednice, jer ZAJEDNO MO┼ŻEMO VIŠE!

Slika


ViÜe
Lista za gradona─Źelnika 12.05.2017
Lista za Gradsko vije─çe 12.05.2017
Plan i program za grad Belišće 12.05.2017
Poziv na predizborni skup 15.05.2017

Slika

Pozivamo sve gra─Ĺanke i gra─Ĺane grada Beliš─ça i prigradskih naselja, simpatizerke i simpatizere, kao i ─Źlanove HDZ-a Beliš─ça na PREDIZBORNI SKUP HDZ-A koji ─çe se odr┼żati u PONEDJELJAK, 15.05.2017. godine na TRGU ANTE STAR─îEVI─ćA u Beliš─çu s po─Źetkom u 19 sati!

Osim doma─çina, kandidata za gradona─Źelnika Dragana Ano─Źi─ça, gost ─çe biti kandidat za ┼żupana Ivan Anuši─ç.

U slu─Źaju lošeg vremena skup ─çe se odr┼żati u sportskoj dvorani.Dru┼żenje HDZ-a u Bistrincima, Gatu i Vinogradcima 15.05.2017

Slika    Slika

U nedjelju, 14. svibnja kandidat HDZ-a za gradona─Źelnika Beliš─ça Dragan Ano─Źi─ç iskoristio je za dru┼żenje s bira─Źima. U prijepodnevnim satima odr┼żano je dru┼żenje na odmorištu Drava u Bistrincima, a nakon toga je posjetio Gat.

Poslijepodnevni sati su bili rezervirani za Vinogradce i nogometnu utakmicu NK Zrinski Vinogradci i NK Hrvatski sokol Bocanjevci.

Slika    Slika

 Subotnje aktivnosti HDZ-a 15.05.2017

Slika    Slika

U subotu, 13. svibnja kandidat za gradona─Źelnika grada Beliš─ça Dragan Ano─Źi─ç sa suradnicima iskoristio za dru┼żenje s gra─Ĺanima.

Tijekom prijepodneva su obišli Tr┼żni centar u Beliš─çu kao i Majski turnir gradova koji se odr┼żao na Staroj Dravi.

Nakon toga su se zaputili na Gastrofest u Bocanjevcima gdje im se priklju─Źio kandidat za do┼żupana Goran Ivanovi─ç. U Bocanjevcima nas je ugostila baka Lenka Vidoši─ç koja je osvojila prvo mjesto na sajmu, a kako je sve to izgledalo mo┼żete provjeriti u fotogaleriji.

Slika    Slika

Slika    SlikaHDZ u Veliškovcima 15.05.2017

Slika    Slika

U petak, 12. svibnja u popodnevnim satima kandidat HDZ-a za gradona─Źelnika grada Beliš─ça Dragan Ano─Źi─ç sa suradnicima posjetio je Veliškovce.

Zajedno su obišli mjesto i razgovarali s mještanima koji su ukazali na probleme njihove lokalne zajednice i pru┼żili potporu kandidatima HDZ-a.

Obilazak je zaklju─Źen prigodnim dru┼żenjem s mještanima u društvenom domu.

Slika  Slika  SlikaSestrinski glas za zdrav ┼żivot 12.05.2017

Slika    Slika

Me─Ĺunarodni dan sestrinstva se pod sloganom “Sestrinski glas za zdrav ┼żivot”obilje┼żava 12. svibnja kao prigoda za podsje─çanje na va┼żnost i ulogu ovog zanimanja. Tom prigodom su ─Źlanovi HDZ-a grada Beliš─ça predvo─Ĺeni predsjednikom stranke i kandidatom za gradona─Źelnika grada Beliš─ça posjetili medicinske sestre i prigodnim poklonom ─Źestitali njihov dan.

Slika   Slika   SlikaIzborna skup┼ítina Zajednice ┼żena "Katarine Zrinske" Beli┼í─çe 26.04.2017

SlikaNa sino─ç odr┼żanoj, redovnoj izbornoj skupštini Zajednice ┼żena „Katarine Zrinske“ grada Beliš─ça za predsjednicu je jednoglasno izabrana g─Ĺa. Danijela Rakmi─ç, dok su za ─Źlanice Gradske organizacije izabrane: Antonela Bungi─ç-Crnogaj, Katica Cigi─ç, Ankica Dukmeni─ç, Ivana Eveti─ç, Danijela Goli─ç, Milica Perkovi─ç. Nada Poljak i Krun─Źica Rupi─ç.

Gosti na skupštini su bili g─Ĺa. Marela ─Éuri─ç, predsjednica ┼Żupanijskog odbora Zajednice ┼żena „Katarine Zrinske“ Osje─Źko-baranjske ┼żupanije, g─Ĺa Snje┼żana A─Ĺi─ç, dopredsjednica ┼Żupanijskog odbora Zajednice ┼żena „Katarine Zrinske“ Osje─Źko-baranjske ┼żupanije, Dragan Ano─Źi─ç, predsjednik Gradske organizacije HDZ-a Beliš─çe i kandidat za gradna─Źelnika grada Beliš─ça, gdin. Ivica Sobodi─ç, predsjednik Temeljne organizacije HDZ-a Beliš─çe, te ─Źlanice ┼Żupanijskog odbora Zajednice ┼żena i goš─çe iz Donjeg Miholjca, Osijeka i Valpova.

 

 

Slika     Slika

Slika     SlikaSretan Uskrs 15.04.2017

Slika

─îlanice zajednice ┼żena ''Katarine Zrinske'' sudjelovale su na uskršnjem sajmu s rukotvorinama koje su izradile. Njima se pridru┼żio i kandidat za gradona─Źelnika Beliš─ça Dragan Ano─Źi─ç koji je najmla─Ĺe sugra─Ĺane darivao prigodnim slatkišima.

Slika    Slika

Slika    Slika

Slika    Slika27. OBLJETNICA OSNUTKA HDZ-a BELI┼á─ćE 09.04.2017

SlikaDostojanstveno i veli─Źanstveno, su rije─Źi kojima bi se najbolje mogla opisati atmosfera na sino─çnjoj 27. obljetnici osnutka HDZ-a u gradu Beliš─çe. Sve─Źana dvorana ''Kristal'' bila je ispunjena do posljednjeg mjesta, te se tra┼żila stolica više.

Sve─Źanoj proslavi su se osim ─Źlanova i ─Źlanica stranke iz Beliš─ça pridru┼żili i strana─Źki kolege iz susjednih gradova i op─çina. Me─Ĺu gostima su bili i ministar Tomislav Toluši─ç, kao izaslanik predsjednika stranke Andreja Plenkovi─ça, predsjednik ┼ŻO HDZ-a Osje─Źko-baranjske ┼żupanije i kandidat za ┼żupana Ivan Anuši─ç, dr┼żavni tajnik u MORH-u Tomislav Ivi─ç, pomo─çnik ministra u MZOS Sre─çko Tomas, saborski zastupnik Vlatko Kopi─ç, gradona─Źelnik grada Valpova Leon ┼Żulj, potpredsjednik ┼Żupanijske skupštine Goran Ivanovi─ç-Lac.

Predsjednik HDZ-a i kandidat za gradona─Źelnika Beliš─çe, Dragan Anocic, u svom je govoru pozdravio sve prisutne, a posebno osniva─Źe stranke i branitelje. Svim ─Źlanicama i ─Źlanovima je ─Źestitao 27. obljetnicu uspješnog politi─Źkog djelovanja. Istaknuo je da je sazrjelo vrijeme da HDZ odnese pobjedu na predstoje─çim lokalnim izborima i zaokru┼żi pobjedni─Źki niz. Istaknuo je da nema alternative do pobjede HDZ-a na lokalnim izborima, te da ─çe nova gradska uprava u suradnji s budu─çim ┼żupanom Ivanom Anuši─çem, te Vladom i ministarstvima dati svoj maksimum i biti na korist svim gra─Ĺanima Beliš─ça i prigradskih naselja. Rekao je da ─çe se u ─Źetverogodišnjem mandatu anga┼żirano raditi na prezentiranju industijske kulture grada Beliš─ça, pripremi projekata i apliciranju na natje─Źaje, iskorištenju mrtvog kapital u vlasništvu grada, bu─Ĺenju turisti─Źkog potencijala grada, temeljitoj obnovi dje─Źjeg vrti─ça koji je zapostavljen u mandatu aktualne vlasti, obnovi dotrajalog centra, te mnogim drugim stvarima za boljitak ┼żivota naših sugra─Ĺanki i sugra─Ĺana.

Slika

Slika     SlikaDAN NARCISA 26.03.2017

Slika

─îlanice Zajednice ┼żena Katarine Zrinske Beliš─çe u suradnji s GO HDZ-a Beliš─çe obilje┼żile su ovaj dan humanitarnom akcijom.

Podjelom cvijeta narcisa gra─Ĺanima, koji su se akciji priklju─Źili dobrovoljnim prilogom, prikupljena ─çe se sredstva donirati udruzi MAMMAE iz Osijeka koja poma┼że ┼żenama oboljelima na dojci.

Cvijet narcis svojim bu─Ĺenjem i cvjetanjem u prolje─çe simbolizira novi ┼żivot i nadu u ozdravljenje oboljelih od raka.


Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

╚iŔak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice