Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude - Politi?e aktivnosti
FINA POGRIJE┼áILA Sud obustavio ste─Źaj nad Strankom umirovljenika 17.10.2017

Slika  Slika

17.10.2017. 11:41:06

FINA POGRIJEŠILA Sud obustavio ste─Źaj nad Strankom umirovljenika

TRGOVA─îKI sud u Zagrebu stavio je izvan snage rješenje o istovremenom otvaranju i zaklju─Źenju ste─Źajnog postupka nad Strankom umirovljenika, uva┼żivši ┼żalbu te stranke u kojoj su dokazali da nemaju nepodmirenih dugovanja.

Posljednje sudsko rješenje uslijedilo je nakon što je 12. lipnja Trgova─Źki sud donio rješenje o istovremenom otvaranju i zaklju─Źivanju ste─Źajnog postupka nad Strankom umirovljenika kojim je bilo predvi─Ĺeno da ─çe se nakon pravomo─çnosti rješenja ta politi─Źka stranka s više od 70.987 kuna duga brisati iz registra politi─Źkih stranaka.

Na rješenje u zaklju─Źenju ste─Źaja zastupnici Stranke umirovljenika podnijeli su ┼żalbu u kojoj su dostavili i potvrdu Fine od 13. lipnja da taj ''ste─Źajni du┼żnik u razdoblju od 1. lipnja do izdavanja potvrde nema nepodmirenih osnova za pla─çanje''.

Fina pogriješila

Sud je nakon toga prijedlog za obustavom ste─Źajnog postupka i ┼żalbu Stranke umirovljenika dostavio Fini na ─Źiji je prijedlog i bio pokrenut ste─Źajni postupak, ali Fina se u zakonskom roku o tome nije o─Źitovala.

No, na zahtjev suda Fina je 30. kolovoza podneskom izvijestila da Stranka umirovljenika 12. lipnja ipak nije imala nepodmirenih osnova za pla─çanje.

''Slijedom navedenog u ovom konkretnom slu─Źaju nisu bili ispunjeni uvjeti za donošenje rješenja za otvaranjem i zatvaranjem skra─çenog ste─Źajnog postupka'', zaklju─Źuje se u sudskom rješenju.

Stranka umirovljenika upisana je u registar politi─Źkih stranaka u kolovozu 2000. Sjedište joj je u Juriši─çevoj ulici u Zagrebu, a predsjednik i zastupnik joj je Lazar Gruji─ç, bivši koordinator Bloka umirovljenici zajedno.Sjednica predsjedništva Stranke umirovljenika (SU) u Grubišnom polju 18.07.2017

Slika

Sukladno Statutu Stranke umirovljenika u subotu, dana 15. srpnja 2017. godine odr┼żana je u Grubišnom polju redovna sjednica predsjedništva Stranke umirovljenika. Doma─çin je bio zamjenik predsjednika g. ┼Żeljko Held vlasnik obiteljsko-poljoprivrednog gospodarstva. Nazo─Źni na sjednici jednoglasnosu  prihvatili podnesena izvješ─çe sa nedavno završenih izbora za lokalnu upravu i samoupravu te podr┼żali dosadašnje i planirane aktivnosti Stranke umirovljenika.

 DEMANTI NA IZNESENE NEISTINE 02.07.2017

DEMANTI NA IZNESENE NEISTINE POD REDATELJSKOM PALICOM GRADONA─îELNIKA BURI─ćA (2.SJEDNICA GRADSKOG VIJE─ćA GRADA BELIŠ─ćA 30.06.2017.)

SlikaKlub vije─çnika Hrvatske demokratske zajednice izra┼żava nezadovoljstvo zbog teksta objavljenog na Facebook stranicama 'Snage Beliš─ça' u kojem se obmanjuje javnost sa ┼żeljom da se diskreditiraju vije─çnici HDZ-a. Naime, potpuno je neto─Źno da su vije─çnici HDZ-a bili protiv slijede─çih dvaju projekata: " Energetska obnova dje─Źjeg vrti─ça Masla─Źak" te " Renewable Solar Energy". Naprotiv, vije─çnici HDZ-a u sastavu Antonela Bungi─ç- Crnogaj, Matko Jelki─ç i Dragan Ano─Źi─ç vrlo su afirmativno i konstruktivno raspravljali vezano za navedene projekte te smo oba projekta pozitivno prihvatili glasuju─çi za to─Źke 20. i 21. dnevnoga reda ZA ! Od svega izre─Źenog u spornome tekstu gradona─Źelnika Buri─ça to─Źno je jedino da smo se u našem predizbornom programu zalagali za temeljitu obnovu dje─Źjeg vrti─ça, a to smo potvrdili glasuju─çi potvrdno za oba projekta te i u budu─çnosti kanimo podr┼żavati sve pozitivne inicijative vezano za samo rad i poboljšanje tehni─Źkih uvjeta u dje─Źjem vrti─çu Masla─Źak Beliš─çe.

Ono što je gradona─Źelnika Buri─ça zasmetalo vezano je za naše neprihva─çanje prijedloga za tre─çe izmjene i dopune Prora─Źuna Grada Beliš─ça za 2017.g. s projekcijama za 2018. i 2019. godinu a s time u svezi je i predmetni tekst koji predstavlja Buri─çevu osvetu vije─çnicima koji se usu─Ĺuju razmišljati druga─Źije. Sve inicijative vije─çnika Hrvatske demokratske zajednice na 2. sjednici G.V. Grada Beliš─ça bile su vezane za racionalno upravljanje gradskim prora─Źunom. Stoga smo vjerojatno naljutili gradona─Źelnika glasuju─çi protiv npr. pove─çanja koeficijenata pla─ça namještenicima Gradske uprave, protiv pove─çanja naknade gradskim vije─çnicima, potpredsjednicima i predsjedniku gradskog vije─ça te op─çenito pojedinim drugim inicijativama koje su za posljedicu imale pove─çanje troškova iz gradskog prora─Źuna. S obzirom da prora─Źun uklju─Źuje neke od stavki za koje prethodno nismo glasovali pozitivno jer su u koliziji s našom vizijom upravljanja gradskim resursima, jasno je da takav prora─Źun nismo mogli podr┼żati.

Neposredno prije glasovanja o usvajanju izmjena i dopuna prora─Źuna gradona─Źelnik Buri─ç je zaprijetio vije─çnicima HDZ-a da ─çe ukoliko glasujemo protiv ovakvoga prora─Źuna u medijima objaviti kako su vije─çnici HDZ-a bili protiv obnove dje─Źjeg vrti─ça i protiv prekograni─Źne suradnje sa Republikom Srbijom. Zbog ozbiljnosti optu┼żbi, vije─çnik Dragan Ano─Źi─ç je zatra┼żio rije─Ź i upozorio gradona─Źelnika Buri─ça kako ukoliko to i u─Źini navedeno ne─çe odgovarati istini, a o ─Źemu mo┼że posvjedo─Źiti i tonski zapis sa 2. sjednice G.V. Grada Beliš─ça.

POZIVAMO SVE ZAINTERESIRANE DA DO─ÉU U POSJED NAVEDENOG TONSKOG ZAPISA KAKO BI SE UVJERILI U ISTINITOST SVIH NAŠIH TVRDNJI

Sa ┼żeljom za konstruktivnim radom i suradnjom na dobrobit svih gra─Ĺana Grada Beliš─ça, izra┼żavamo nadu kako ─çe ubudu─çe na sjednicama G.V. vladati pozitivno ozra─Źje suradnje i pluralizma nasuprot jednoumlju, obmanama i prijetnjama vladaju─çih.DEMANT O STE─îAJU STRANKE UMIROVLJENIKA 13.06.2017

Slika

 

Poštovani ─Źlanovi i simpatizeri Stranke umirovljenika,

U današnjem Jutarnjem listu se pojavio ─Źlanak kako je Stranka umirovljenika u ste─Źaju!? Stoga objavljujemo demant Stranke umirovljenika koji je poslan medijima zajedno s potvrdom FINE iz koje je vidljivo da o ste─Źaju nema niti govora.

Politi─Źki magovi ne posustaju u svom naumu

U tijeku je intenzivno drobljenje hrvatske politi─Źke scene s osnovnim ciljem da najve─ça stranka i nadalje lakše  manipulira što ve─çim brojem poluga vlasti. Iz tog su razloga razbili braniteljsku i umirovljeni─Źku politi─Źku grupaciju koje su mogle postati smetnja  njihovom klijentelisti─Źkom poimanju politike. Istodobno ve─çina kapitala i stvarne mo─çi u Hrvatskoj u rukama je nekadašnjih dobro pozicioniranih partijskih i doušni─Źkih struktura tako da je u te krugove vrlo teško u─çi. No procesi u SAD-u, Italiji ili Francuskoj pokazuju kako bira─Źe sve manje zanimaju politi─Źke stranke i njihovi programi jer su o─Źigledno sami sebi postali svrha. Poznato je je to i našim mo─çnicima koji stoga sve ─Źine da što dulje zadr┼że vlast u rukama. U tom kontekstu mo┼żemo promatrati i medijsku objavu ili bolje re─Źeno konstataciju novinara kako je Stranka umirovljenika u ste─Źaju i pred likvidacijom. U tom tzv. novinarskom uradku nije se posvetila pozornost o provjeri ─Źinjenica i potpuno promašenom i pravno neutemeljenom podatku ve─ç je intencija da se nešto negativno napiše. Ustvari ne samo napiše ve─ç i objavi i to garnirano  fotografijom predsjednika Stranke umirovljenika. Kako s medijskim podvalama imamo negativnih iskustava jer je u jeku predizborne kampanje prije 8 godina objavljen la┼żni ─Źlanak da je predsjednik Stranke umirovljenika la┼żni invalid jasno nam je i da ovaj najnoviji uradak ima prepoznatljiv rukopis.

No sa zadovoljstvom mo┼żemo sve njih izvijestiti kako Stranka umirovljenika nesmetano funkcionira i ne─çe tako brzo nestati s hrvatske politi─Źke scene. Dapa─Źe kao ─Źlan Dobrog društva okupljenog oko SDP-a još ─çe sna┼żnije zastupati interese sadašnjih i budu─çih umirovljenika, a ne samo nekolicine strana─Źkih du┼żnosnika ili interesnih skupina. I na kraju mediji, u kojima je objavljen pamflet vezan uz Stranku umirovljenika, dobit ─çe dopis našeg odvjetnika kako bi se demantirala o─Źigledna la┼ż kojom se uznemiruje naše ─Źlanstvo i dovode bira─Źi u zabludu!

 

Zagreb, 10. 07. 2017. godine                                       

Lazar Gruji─ç dipl.oec.

predsjednik Stranke umirovljenika

 

SlikaOsvrt na najnovija pravaška zbivanja 30.05.2017

Dokle ─çe ova udbaško-masonska banda smatrati hrvatski narod naivnima. Ve─ç nam godima name─çu takozvane pravaške vo─Ĺe i tako svaki put kad postoji opasnost da bi stvarni pravaši mogli imalo oja─Źati. Tako su nam dolazili ─Éapi─ç, Srb, Ru┼ża Tomaši─ç i kona─Źni zlotvor i uništava─Ź pravaštva Karlo Star─Źevi─ç

Sad odjednom pojavljuju se neki Hasanbegovi─ç i Esih kao okupljatelji pravaša i desnice. Gdje su oni bili prije 5, 10, 15 ili više godine? Kako su se do ju─Źer kleli u HDZ, a sad im odjednom nevaljala?

Zlatko i Bruna, kako vam ni jedna od ve─ç postoje─çih pravaških i desnih stranaka ne odgovara i ne mo┼żete se na─çi u njima? Kako do ju─Źer sljednici HDZ-a odjednom postaju desni─Źari?

Dragi udbaši i masoni, dragi Zlatko i Bruna, u Hrvatskoj postoji desnica, domoljubna i pravaška stranka, Autohtona- Hrvatska stranka prava i pravi pravaš i domoljub, Dra┼żen Keleminec.

Bra─ço pravaši, u hrvatskoj postoji pravaška stranka koja sljedi tekovine Oca domovine, Ante Star─Źevi─ça. Bra─ço pravaši pristupite Autohtonoj - Hrvatskoj stranci pravi i zajedno gradimo budu─çnost.

Hrvatski narode, mi smo nepotkupljivi, dosljedni i hrabri. Mi smo Hrvatska desnica.

Uvest ─çemo lustraciju za politi─Źare koji su oplja─Źkali Hrvatsku i sudjelovali u UDB-i i KOS-u, te uvesti lustraciju za gospodarstvenike koji su imovinu stekli na plja─Źki Hrvatskog naroda.

Pojedincima koji rade protiv interesa Republike Hrvatske oduzeti ─çemo dr┼żavljanstvo i protjerati iz Hrvatske.

Dr┼żava ─çe skrbiti i pru┼żati besplatno zdravstveno osiguranje Hrvatima i Hrvaticama.

Mi smo Hrvatska desnica, Autohtona - Hrvatska stranka prava.

─îlan predsjedništva A-HSP-a i povjerenik za Osje─Źko-baranjsku ┼żupaniju
Jasenko Kardum - GašoStranka umirovljenika (SU) dala podr┼íku Ivanu Anu┼íi─çu, HDZ-ovom kandidatu za ┼żupana Osje─Źko-baranjske ┼żupanije 29.05.2017

Slika

Dana 29. svibnja (ponedjeljak) 2017. Stranka umirovljenika Osje─Źko-baranjske ┼żupanije odr┼żala je u Osijeku tiskovnu konferenciju na kojoj je dala podršku gospodinu Ivanu Anuši─çu, kandidatu HDZ-a za ┼żupana Osje─Źko-baranjske ┼żupanije.

Na današnjoj tiskovnoj konferenciji predsjednik Stranke umirovljenika Osje─Źko-baranjske ┼żupanije Pavo Mileki─ç zahvalio se glasa─Źima koji su im ukazali povjerenje u nedjelju 21. svibnja nakon ─Źega je dao podršku HDZ-ovom kandidatu za ┼żupana Osje─Źko-baranjske ┼żupanije gospodinu Ivanu Anuši─çu.

„Stranka umirovljenika Osje─Źko-baranjske ┼żupanije u drugom krugu lokalnih izbora koji ─çe se odr┼żati u nedjelju 4. lipnja 2017. podr┼żat ─çe gospodina Ivana Anuši─ça, kandidata HDZ-a za ┼żupana Osje─Źko-baranjske ┼żupanije.

Odluku o podršci gospodinu Ivanu Anuši─çu donijelo je Predsjedništvo Stranke umirovljenika Osje─Źko-baranjske ┼żupanije jednoglasnom odlukom na sjednici odr┼żanoj u ─Źetvrtak 25. svibnja 2017. godine. 

Stranka umirovljenika Osje─Źko-baranjske ┼żupanije smatra da ─çe gospodin Ivan Anuši─ç  svojom energijom, iskustvom i vizijom kao ┼żupan Osje─Źko-baranjske ┼żupanije koji se u Domovinskom ratu iskazao u obrani grada Osijeka i Osje─Źko-baranjske ┼żupanije i 12 godina uspješno vodio Op─çinu Antunovac u suradnji s resornim ministarstvima Vlade Republike Hrvatske, a posebice Ministarstva gospodarstva i Ministarstva poljoprivrede,  pokrenuti razvoj gospodarstva u Osje─Źko-baranjskoj ┼żupaniji i vratiti u Slavoniju i Baranju brojne iseljene obitelji, mlade, radno sposobne i obrazovane ljude i voditi brigu o umirovljenicima i njihovim potrebama.

U programu koji je gospodin Ivan Anuši─ç predstavio za razdoblje 2017. do 2021. godine zala┼że se za niz konkretnih mjera koje ─çe dovesti do boljeg ┼żivota umirovljenika Osje─Źko-baranjske ┼żupanije, s posebnim naglaskom na bolju zdravstvenu skrb putem ulaganja u Domove zdravlja i pove─çanje broja timova Hitne medicinske pomo─çi, izgradnju i ure─Ĺenje Domova za stare i nemo─çne i izgradnju Hospicija na podru─Źju Osje─Źko-baranjske ┼żupanije.

Pozivam sve glasa─Źe, ─Źlanove i simpatizere Stranke umirovljenika Osje─Źko-baranjske ┼żupanije, sve sadašnje i budu─çe umirovljenike, umirovljene hrvatske branitelje i ─Źlanove udruga proizašlih iz Domovinskog rata da iza─Ĺu na izbore u nedjelju 4. lipnja 2017. godine  i da svoj glas daju gospodinu Ivanu Anuši─çu, jer glas za Ivana Anuši─ça, glas je za promjene na bolje.“

Predsjednik SU OB┼Ż:

Pavo  Mileki─ç

 Stranka umirovljenika - zahvala gra─Ĺanima grada Beli┼í─ça 22.05.2017

Slika

U IME STRANKE UMIROVLJENIKA GRADA BELIŠ─ćA I SVOJE OSOBNO IME ZAHVALJUJEM SE SVIM GRA─ÉANIMA BELIŠ─ćA I PRIGRADSKIH NASELJA NA ISKAZANOJ PODRŠCI NA LOKALNIM IZBORIMA U NEDJELJU 21. SVIBNJA 2017. GODINE.

─îESTITAMO POBJEDNICIMA LOKALNIH IZBORA I STRANKAMA KOJE SU UŠLE U GRADSKO VIJE─ćE GRADA BELIŠ─ćA.

STRANKA UMIROVLJENIKA!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Zajedno mo┼żemo vi┼íe 19.05.2017

Pozivamo Vas da u nedjelju, 21. svibnja, iza─Ĺete na izbore i svoj glas date kandidatima Hrvatske demokratske zajednice, jer ZAJEDNO MO┼ŻEMO VIŠE!

Slika


ViÜe
Lista za gradona─Źelnika 12.05.2017
Lista za Gradsko vije─çe 12.05.2017
PAVO MILEKI─ć KANDIDAT STRANKE UMIROVLJENIKA ZA GRADONA─îELNIKA GRADA BELI┼á─ćE I NOSITELJ LISTE STRANKE UMIROVLJENIKA ZA GRADSKO VIJE─ćE GRADA BELI┼á─ćA. 17.05.2017

Slika

Poštovane gra─Ĺanke i gra─Ĺani Beliš─ça i prigradskih naselja!

Dragi sugra─Ĺani!

Došlo je vrijeme za nove ideje i nove ljude!

Ljude koji istinski vole svoj grad Beliš─çe i spremni su biti u slu┼żbi svih svojih gra─Ĺana a ne u slu┼żbi osobnih interesa i interesa pojedinih interesnih skupina!

Ja sam Pavo Mileki─ç, kandidat Stranke umirovljenika za gradona─Źelnika grada Beliš─ça i nositelj liste Stranke umirovljenika za gradsko vije─çe grada Beliš─ça – lista broj 6.

Stranke umirovljenika ─Źiji se program odnosi na zajedništvo, suradnju i partnerski odnos sa susjedima u okru┼żenju, te politi─Źku potporu razvoju malog i srednjeg poduzetništva, OPG-a i Obrta, zaštitu radnih mjesta i zaustavljanje iseljavanja mladih, obrazovanih i radno sposobnih ljudi, zaštitu digniteta Domovinskog rata i sna┼żnu realizaciju javne politike „BELIŠ─ćE U KOJE VJERUJEMO“. S posebnim naglaskom na dostupnost, socijalnu osjetljivost i zaštitu umirovljenika, starijih i nemo─çnih osoba, invalida, djece s posebnim potrebama, mladih, obrazovanih, radno sposobnih i nezaposlenih, te zaštitu prirode i okoliša, obrazovanje, stjecanje novih znanja i vještina i razvijanje zajedni─Źkih vrijednosti Beliš─ça i prigradskih naselja kao naše zajednice.

Pozivam sve gra─Ĺanke i gra─Ĺane Beliš─ça i prigradskih naselja, sve ljude dobre volje, strana─Źke kolege, prijatelje i poznanike, a posebno umirovljenike i umirovljene Hrvatske branitelje da iza─Ĺu na izbore u nedjelju 21. svibnja i daju svoj glas za Pavu Mileki─ça i Stranku umirovljenika (listu broj 6.) ─Źiji program na prvo mjesto stavlja gra─Ĺane Beliš─ça i prigradskih naselja, poštiva i uva┼żava sposobnost, stru─Źnost, kreativnost i u─Źinkovitost, a ne politi─Źku pripadnost i pripadnost pojedinim interesnim skupinama.

Program u kojem ─çe razvoj, napredak i perspektiva, te zajedništvo i ljubav prema svim svojim gra─Ĺanima i svom gradu Beliš─çu biti imperativ! 

Pavo Mileki─ç

099 690 9114

 

 GLASAJMO ZA IZBORNI PROGRAM PAVE MILEKI─ćA I STRANKU UMIROVLJENIKA 17.05.2017

Slika Slika 

 

Poštovane Beliš─çanke i Beliš─çani,

Drage moje sugra─Ĺanke i sugra─Ĺani!

Ja sam Pavo Mileki─ç, kandidat Stranke umirovljenika za gradona─Źelnika grada Beliš─ça – lista broj 3. i nositelj liste Stranke umirovljenika za gradsko vije─çe grada Beliš─ça – lista broj 6. koji je kao ro─Ĺeni Beliš─çanin, otac dvoje fakultetski obrazovane djece i djeda troje unuka te umirovljeni hrvatski branitelj i dragovoljac Domovinskog rata spreman, u koliko mi gra─Ĺani Beliš─ça i prigradskih naselja u nedjelju 21. svibnja 2017. daju svoje povjerenje:

1.    DU┼ŻNOST GRADONA─îELNIKA OBNAŠAT ─ćU KAO VOLONTER, BEZ NAKNADE I TA SREDSTVA USMJERITI U RAZVOJ GOSPODARSTVA; 

2.    VRATITI SVE MJESNE ODBORE NA PODRU─îJU GRADA BELIŠ─ćA, KAO OBLIK MJESNE SAMOUPRAVE RADI OSTVARIVANJA NEPOSREDNOG SUDJELOVANJA GRA─ÉANA U ODLU─îIVANJU O LOKALNIM POSLOVIMA; 

3.    SMANJITI CIJENU VODNIH USLUGA: JAVNE VODOOPSKRBE I ODVODNJE ZA KU─ćANSTVA BELIŠ─ćA I PRIGRADSKIH NASELJA;

4.     SMANJITI CIJENU KOMUNALNIH USLUGA ODVOZA I ZBRINJAVANJA KOMUNALNOG OTPADA ZA KU─ćANSTVA BELIŠ─ćA I PRIGRADSKIH NASELJA;

5.    OMOGU─ćITI BESPLATAN WI-FI PRISTUP INTERNETU SVIM GOSTIMA I GRA─ÉANIMA BELIŠ─ćA I PRIGRADSKIH NASELJA;

6.    OKUPITI SVE GOSPODARSTVENIKE, POLJOPRIVREDNIKE I VLASNIKE OPG-a I OBRTA I S NJIMA UTVRDITI NJIHOVE PRIORITETE, REDOSLJED AKTIVNOSTI I POTEZE; 

7.    IZRADITI ODR┼ŻIVU DUGORO─ćNU STRATEGIJU GOSPODARSKOG RAZVOJA GRADA BELIŠ─ćA KOJA ─ćE UKLJU─îITI SVE KLJU─îNE DIONIKE I BITI ZASNOVANA NA SINERGIJI I BOLJEM KORIŠTENJU POSTOJE─ćIH RESURSA;

8.    UREDITI NOVU POSLOVNU  GOSPODARSKU ZONU KOD PRUGE;

9.    IZRADITI NOVI PLAN GOSPODARENJA OTPADOM I SANACIJE ODLAGALIŠTA OTPADA;

10.  IZGRADITI KOMPOSTIŠTE ZA OBRADU ODVOJENO PRIKUPLJENOG BIORAZGRADIVOG OTPADA KOJI ─ćE GRA─ÉANIMA BELIŠ─ćA I PRIGRADSKIH NASELJA BITI BESPLATAN;

11.  SUFINANCIRATI  ZAPOŠLJAVANJE I STIPENDIRANJE STUDENATA;

12.  SUFINANCIRATI PRIJEVOZ I ŠKOLOVANJE SREDNJOŠKOLSKE DJECE I STUDENATA;

13.  NASTAVITI ZAPO─îETE  I POKRENUTI NOVE RAZVOJNE PROJEKTE;

14.  IZGRADITI JAVNU RASVJETU, PARKIRALIŠTA, REKONSTRUIRATI TRG SLOBODE U BISTRINCIMA, BICIKLISTI─îKE STAZE, VIŠENAMJENSKI DOM U GATU, DOM ROMSKE NACIONALNE MANJINE U BISTRINCIMA I GRADSKI STADION U BELIŠ─ćU;

15.  UREDITI PALA─îU GUTMANN, BO─ćALIŠTE I IZGRADITI DRUŠTVENE PROSTORIJE DVD VINOGRADCI;

16.  REKONSTRUIRATI ZGRADU GRADSKOG BAZENA U BELIŠ─ćU;

17.  DOGRADITI ZGRADU DOMA U VELIŠKOVCIMA,  ZGRADU NK ZRINSKI U VINOGRADCIMA, ZGRADU NK  SOKOL U BOCANJEVCIMA I POMO─ćNU ZGRADU DOMA U KITIŠANCIMA;

18.  POBOLJŠATI SOCIJALNE USLUGE SOCIJALNO UGRO┼ŻENIH SKUPINA SUGRA─ÉANA;

19.  OSIGURATI NOV─îANE NAKNADE ZA NOVORO─ÉEN─îAD;

20.  IZGRADITI NOVI I MODERNIJI DJE─îJI VRTI─ć;

21.  PREUREDITI DOM UMIROLJENIKA ZA POTREBE DNEVNOG BORAVAK ZA UMIROVLJENIKE I STARIJE  OSOBE;

22.  POTICATI I SUFINANCIRATI UDOMITELJSTAVA ZA UMIROVLJENIKE I STARIJE OSOBE;

23.  OBNOVITI I UREDITI OBJEKATE U VLASNIŠTVU GRADA;

24.  UREDITI TRGA ANTE STAR─îEVI─ćA U BELIŠ─ćU;

25.  REORGANIZIRATI ZAJEDNICU SPORTSKIH UDRUGA;

26.  SNA┼ŻNIJE POTICATI RAZVOJ KULTURE, TURIZAMA I TURISTI─îKIH USLUGA;

27.  OSIGURATI POTREBNA SREDSTVA ZA ZAŠTITU PRIRODE I OKOLIŠA.

Pozivam sve Beliš─çanke i  Beliš─çane i mještane prigradskih naselja, ljude dobre volje, strana─Źke kolege, prijatelje i poznanike, a posebno umirovljenike i umirovljene Hrvatske branitelje da iza─Ĺu na izbore u nedjelju 21. svibnju i daju svoj glas za Pavu Mileki─ça - kandidata za gradona─Źelnika (lista broj 3.) i nositelja liste Stranke umirovljenika za gradsko vije─çe grada Beliš─ça (lista broj 6.).

 

 

 Plan i program za grad Belišće 12.05.2017
GLASAJMO ZA IZBORNI PROGRAM PAVE MILEKI─ćA I STRANKE UMIROVLJENIKA 16.05.2017

Slika

Slika

IZBORNI PROGRAM ZA RAZDOBLJE 2017. – 2021. GODINE

1.     DU┼ŻNOST GRADONA─îELNIKA I ZAMJENIKA OBNAŠAT ─ćEMO KAO VOLONTERI, BEZ NAKNADE I TA SREDSTVA USMJERITI U RAZVOJ GOSPODARSTVA;

2.     VRATIT ─ćEMO SVE MJESNE ODBORE NA PODRU─îJU GRADA BELIŠ─ćA, KAO OBLIK MJESNE SAMOUPRAVE, RADI OSTVARIVANJA NEPOSREDNOG SUDJELOVANJA GRA─ÉANA U ODLU─îIVANJU O LOKALNIM POSLOVIMA;

3.     SMANJIT ─ćEMO CIJENU VODNIH USLUGA: JAVNE VODOOPSKRBE I ODVODNJE ZA KU─ćANSTVA BELIŠ─ćA I PRIGRADSKIH NASELJA;

4.      SMANJIT ─ćEMO CIJENU KOMUNALNIH USLUGA ODVOZA I ZBRINJAVANJA KOMUNALNOG OTPADA ZA KU─ćANSTVA BELIŠ─ćA I PRIGRADSKIH NASELJA;

5.     OMOGU─ćITI BESPLATAN WI-FI PRISTUP INTERNETU SVIM GOSTIMA I GRA─ÉANIMA BELIŠ─ćA I PRIGRADSKIH NASELJA;

6.     OKUPITI SVE GOSPODARSTVENIKE, POLJOPRIVREDNIKE I VLASNIKE OPG-a I OBRTA I S NJIMA UTVRDITI NJIHOVE PRIORITETE, REDOSLJED AKTIVNOSTI I POTEZE;

7.     IZRADITI ODR┼ŻIVU DUGORO─ćNU STRATEGIJU GOSPODARSKOG RAZVOJA GRADA BELIŠ─ćA KOJA ─ćE UKLJU─îITI SVE KLJU─îNE DIONIKE I BITI ZASNOVANA NA SINERGIJI I BOLJEM KORIŠTENJU POSTOJE─ćIH RESURSA;

8.     UREDITI NOVU POSLOVNU  GOSPODARSKU ZONU KOD PRUGE;

9.     IZRADITI NOVI PLAN GOSPODARENJA OTPADOM I SANACIJE ODLAGALIŠTA OTPADA;

10.   IZGRADITI KOMPOSTIŠTE ZA OBRADU ODVOJENO PRIKUPLJENOG BIORAZGRADIVOG OTPADA KOJI ─ćE GRA─ÉANIMA BELIŠ─ćA I PRIGRADSKIH NASELJA BITI BESPLATAN;

11.   SUFINANCIRANJE MJERA ZAPOŠLJAVANJA I STIPENDIRANJA STUDENATA;

12.   SUFINANCIRANJE PRIJEVOZA I ŠKOLOVANJA SREDNJOŠKOLSKE DJECE I STUDENATA;

13.   NASTAVITI ZAPO─îETE  I POKRENUTI NOVE RAZVOJNE PROJEKTE;

14.   IZGRADITI JAVNU RASVJETU, PARKIRALIŠTA, REKONSTRUIRATI TRG SLOBODE U BISTRINCIMA, BICIKLISTI─îKE STAZE, VIŠENAMJENSKI DOM U GATU, DOM ROMSKE NACIONALNE MANJINE U BISTRINCIMA I GRADSKI STADION U BELIŠ─ćU;

15.    URE─ÉENJE PALA─îE GUTMANN, BO─ćALIŠTA, IZGRADNJA DRUŠTVENE PROSTORIJE DVD VINOGRADCI;

16.   REKONSTRUKCIJA ZGRADE GRADSKOG BAZENA U BELIŠ─ćU;

17.   DOGRADNJA ZGRADE DOMA U VELIŠKOVCIMA,  ZGRADE NK ZRINSKI U VINOGRADCIMA, ZGRADE NK  SOKOL U BOCANJEVCIMA I POMO─ćNE ZGRADE DOMA U KITIŠANCIMA;

18.   POBOLJŠANJE SOCIJALNIH USLUGA SOCIJALNO UGRO┼ŻENIH SKUPINA SUGRA─ÉANA;

19.   OSIGURATI NOV─îANE NAKNADE ZA NOVORO─ÉEN─îAD;

20.   IZGRADNJA NOVOG I MODERNIJEG DJE─îJEG VRTI─ćA;

21.   URE─ÉENJE DOMA UMIROLJENIKA ZA POTREBE DNEVNOG BORAVAK ZA UMIROVLJENIKE I STARIJE  OSOBE;

22.   POTICANJE I SUFINANCIRANJE UDOMITELJSTAVA ZA UMIROVLJENIKE I STARIJE OSOBE;

23.    OBNOVA I URE─ÉENJE OBJEKATA U VLASNIŠTVU GRADA;

24.   URE─ÉENJE TRGA ANTE STAR─îEVI─ćA U BELIŠ─ćU;

25.   REORGANIZACIJA ZAJEDNICE SPORTSKIH UDRUGA;

26.   POTICANJE RAZVOJA KULTURE;

27.   POTICANJE RAZVOJA TURIZAMA I TURISTI─îKIH USLUGA;

28.   ZAŠTITA PRIRODE I OKOLIŠA;

 

Slika

 Poziv na predizborni skup 15.05.2017

Slika

Pozivamo sve gra─Ĺanke i gra─Ĺane grada Beliš─ça i prigradskih naselja, simpatizerke i simpatizere, kao i ─Źlanove HDZ-a Beliš─ça na PREDIZBORNI SKUP HDZ-A koji ─çe se odr┼żati u PONEDJELJAK, 15.05.2017. godine na TRGU ANTE STAR─îEVI─ćA u Beliš─çu s po─Źetkom u 19 sati!

Osim doma─çina, kandidata za gradona─Źelnika Dragana Ano─Źi─ça, gost ─çe biti kandidat za ┼żupana Ivan Anuši─ç.

U slu─Źaju lošeg vremena skup ─çe se odr┼żati u sportskoj dvorani.


Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

╚iŔak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice