Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude - Politi?e aktivnosti
DINKO HUIS IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA VIJEĆA MJESNOG ODBORA GRADA BELIŠĆA

Na prvoj konstituirajućoj sjednici Vjeća mjesnog odbora Belišća održanoj dana 01.07.2010.godine, tajnim glasovanjem za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Grada Belišća, izabran je kandidat Hrvatske demokratske zajednice, Dinko Huis. Izbor Dinka Huisa bio je i očekivan obzirom da je HDZ na prethodnim izborima, održanim 13. lipnja, odnio uvjerljivu pobjedu i osvojio četiri mjesta od ukupno devet za VMO.VELIKI USPJEH HDZ-a I U PRIGRADSKIM NASELJIMA NA IZBORIMA ZA VJEĆA MJESNIH ODBORA

SlikaNa izborima za Vijeće mjesnih odbora održanim 13. lipnja Hrvatska demokratska zajednica ostvarila je veliki uspjeh i u prigradskim naseljima grada Belišća. Od ukupno osam prigradskih naselja HDZ je u četri naselja ostvario pobjedu.

U Bistrincima, koji su ujedno i najveće prigradsko naselje, za predsjednika je izabran Josip Rakmić.

U Veliškovcima je uvjerljivu pobjedu odnijela lista HDZ-a na čelu sa Dubravkom Šilovićem, isto kao i u Bocanjevcima čiju listu je predvodio Miodrag Barić.

Pobjeda je ostvarena i u Tiborijancima sa nositeljem liste Pavom Sučićem.

 Važno je naglasiti da se ovim izborima Hrvatska demokratska zajednica izborila za svoje predstavnike u skoro svim prigradskim naseljima. Ovako dobar rezultat na izborima, zasigurno je rezultat prepoznavanja dosadašnjeg rada vodstva Hrvatske demokratske zajednice grada Belišća, a ujedno i obveza da se u budućem periodu još više angažiraju i opravdaju povjerenje naših sugrađana.


Više
UVJERLJIVA POBJEDA HDZ-a NA IZBORIMA ZA VIJEĆE MJESNOG ODBORA GRADA BELIŠĆA

Na izborima za Vijeće mjesnog odbora Grada Belišća, koje se održalo 13 lipnja, Hrvatska demokratska zajednica na čelu s nositeljem liste Dinkom Huisom, uvjerljivo je odnijela pobjedu.

Na izborima je glasovalo 862 birača, odnosno 14,41% biračkog tijela. HDZ sa nositeljem liste Dinkom Huisom dobio je 310 glasova ili 36,21%. Od devet mjesta u VMO Belišća HDZ je odnio 4 mjesta što je potvrda da se HDZ  vraća na velika vrata u politički život grada Belišća.

S liste izabrani članovi Hrvatske demokratske zajednice:

1.       Dinko Huis, dipl.iur.

2.       Marko Pavić, dipl.ing

3.       Kristijan Šošić, dipl.oec.

4.       Krunčica Rupić

Ovom prilikom čestitamo našem nositelju liste i izabranim članovima, te i svim članovima Hrvatske demokratske zajednice i građanima koji su nam dali potporu i svoj glas.

 


VišeGagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

Čičak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice