Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Juniori "pali" u Osijeku 21.10.2007

KK Osijek 2006 - KK Belišće 84:80

(16:12, 25:17, 23:30, 20:21)

SlikaNaši juniori poraženi u Osijeku od ekipe Osijeka 2006 u trećem kolu juniorske lige za prvaka skupine istok. Dvije trenutno najbolje juniorske ekipe na istoku odigrale su odličnu i zanimljivu utakmicu u kojoj je prikazano sve ono što košarku čini atraktivnom. Odlični suci učinili su ovaj derbi još zanimljivijim. Naši igrači dobro su otvorili utakmicu i poveli 9:5 u 6. minuti. Nakon toga počinjemo pucati iz svih pozicija i promašivati što osiječani koriste za postizanje laganih koševa iz kontranapad. Sve ovo je unijelo dodatnu nervozu u našu ekipu koja počinje promašivati i slobodna bacanja i domaćini ostvaruju najveću prednost od +14 koševa.

...

U trećoj četvrtini naš trener prelazi na zonski presing kojim uspjevamo obiti četvrtinu 36:12 i utakmicu dovesti u neizvjesnost. U ovoj četvrtini nekoliko ključnih koševa pogodio je Matija Meško. U posljednjoj četvrtini nastavljamo igrati zonski presing. Ekipe su se izmjenjivale u vodstvu a igru je obilježio veliki broj pogrešaka na obje strane. U tom periodu naši igrači promašili su čak 10 slobodnih bacanja i poraz je bio neizbježan. Nakon velikog broja promašenih otvorenih šuteva i velikog broja promašenih slobodnih bacanja moramo biti zadovoljni minimalnim porazom.

Utakmicu je obilježila velika borbenost obije ekipe a publika koja je ispunila dvoranu Tehničke škole na kraju utakmice nagradila je obije ekipe aplauzom. Ova utakmica je poziv svima da dođu na uzvrat u Belišće gdje će se sigurno odlučiti prvak. Šteta je što Slavonija nema dva predstavnika u poluzavršnici prvenstva Hrvatske jer su po prikazanoj igri obije ekipe zaslužile da se tamo nađu. U našoj ekipi dobro su odigrali Marko Marjančević i Matija Meško a kod gostiju odličan je bio Jura Boras.

Slika
-Marjančević u akciji-

Slika
-Lipovac i Simov u bloku-

Slika
-Matija Meško-

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

Čičak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice