Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude - Sportske aktivnosti
Održana manifestacija Sportski weekend u Belišću 03.05.2021

SlikaSportski weekend u Belišću naziv je dvodnevne manifestacije koju je organizirao Sportsko rekreacijski klub Baraber Extreme Team uz podršku Zajednice športskih udruga grada Belišća

Ovaj sportski događaj, koji je održan kao dio proslave Dana grada Belišća, bio je podijeljen u dvije kategorije trčanja – u subotu, 1. svibnja, održana je cestovna utrka “Belišćanski cener – utrka kružnih tokova”, a dan kasnije, u nedjelju, 2. svibnja, trail utrka “Jugovača trail – reciklaž”

Sve rekreativce pozdravili su i bodrili zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić, predsjednik ZŠU grada Belišća Milan Zamaklar i tajnik Sportske zajednice OBŽ Dubravko Ižaković. 

Od zanimljivosti svakako treba istaknuti kako je na Belišćanskom ceneru, u sve tri kategorije, ukupno pretrčano 845 kilometara, a na Jugovača trailu ukupno čak 1.048 kilometara u svim kategorijama.

Na Jugovača trailu, uz natjecatelje iz Hrvatske, sudjelovale su i dvije veslačke reprezentativke iz Moldavije, koje su se na povratku sa svjetskog veslačkog kupa u Zagrebu zadržale u Belišću. Na kraju Sportskog weekenda u Belišću nagrađeni su i najbrža trkačica Jasna Plemeniti i najbrži trkač Dejan Radanac, koji su ostvarili najbolji rezultat sudjelujući na obje utrke u najdužim kategorijama, kaže Angel,
dodajući kako su organizaciju ovog sportskog događaja podržali gradovi Belišće i Valpovo, Policijska postaja Belišće, Sportska zajednica Osječko-baranjske županije, Kombel d.o.o. Belišće, Osječka pivovara i Vindija.

Na Belišćanskom ceneru u kategoriji od 10 km među muškima najbolje plasirani su bili: Dejan Radanac (Slavonski Brod), Luka Gjajić (Osijek) i Alen Imširović (Osijek), dok su u ženskoj konkurenciji najbolje plasirane bile Jasna Plemeniti (Našice), Vlasta Živković (Osijek) i Ana Šoš (Osijek).

U kategoriji od 5 km najbolje plasirani među muškima bili su: Dino Jurić (Zagreb), Darko Smrčak (Bistrinci) i Leon Milišić-Zečević (Belišće), a u ženskoj konkurenciji Paola Rešetar (Osijek), Vesna Janković (Našice) i Leonarda Nago (Belišće).

Kategoriji od 2,5 km na kojoj je sudjelovalo naviše djece, bila je podijeljena po godištima. Među dječacima 2011. godište i starije najbrži su bili Ivan Đakovac (Nard), Jakov Bagarić (Valpovo) i Mislav Kokić (Nard), a među djevojčicama Lana Barišić (Čepin), Mia Hajnal (Našice) i Nika Barišić (Čepin).

Među dječacima 2007. – 2010. godište najbrži su bili Josip Strugačevac (Belišće), Tin Vragolović (Belišće) i Domagoj Kokić (Nard), a među djevojčicama Ela Đelatović (Đakovo), Iva Đakovac (Nard) i Marija Kučinac (Valpovo).

Među dječacima 2003. – 2006. godište najbrži su bili Domagoj Lovošević (Valpovo), Ivan Berečić (Belišće) i Fran Sinković (Belišće), a među djevojčicama Sunčica Vrdoljak (Osijek), Laura Zajček (Belišće) i Ema Turniški (Tenja).

Među dječacima 2002. i starije godište najbrži su bili Mario Tukerić (Donji Miholjac), Mario Rakmić (Belišće) i Bernard Majer (Čepin), a među djevojčicama Ruža Dodig (Zagreb), Zvjezdana Matoković (Valpovo) i Mia Nenadić (Bistrinci).

Na Jugovača trailu u dugoj kategoriji od 18km među muškima najbolje plasirani su bili Dejan Radanac (Slavonski Brod), Damir Kligl (Ivanovci) i Krunoslav Bošnjaković (Vrbica), a među ženama Ana Azenić (Osijek), Monika Bizik (Našice) i Jelena Rodić (Donji Miholjac).

U kratkoj kategoriji od 11 km, među muškima su najbolje plasirani bili Boris Hrala (Slatina), Krešimir Trgovčević (Vrpolje) i Marko Kučinac (Valpovo), a među ženama Ecaterina Fedorenco (Bendery, Moldavija), Ivana Petrović (Osijek) i Ana Kresojević (Zagreb).

U maloj kategoriji od 5 km, među muškima su najbolje plasirani bili Leon Milišić-Zečević (Belišće), Noa Čvagić (Šag) i Josip Mlakar (Bistrinci), a među ženama Iva Đakovac (Nard), Lucija Ivančević (Valpovo) i Mia Nenadić (Bistrinci).Borovik trail 04.04.2021
SlikaNa jezeru Borovik dana 03.04.2021. godine održano je 2. Kolo Slavonsko-baranjske trail lige naziva Borovik trail. Na istoj su sudjelovali članovi našega kluba koji su se natjecali u dvije težinske kategorije, Kratke kategorije od 10 km i Duge od 21,5 km. Na kratkoj kategoriji su sudjelovali Siniša Jonjić (10.), Mijo Benković (16.), Ivan Heđi (18.), Andrej Stipetić (21.), Zvonimir Krznarić (26.), Matija Čvagić (34.), Noa Čvagić (39.), Stanko Čvagić (41.), Damir Nenadić (49.), Filip Lončarić (50.), Ivica Tomin (61.) te u ženskoj konkurenciji Eleonora Matić (11.) i Marija Petrović (13.) mjesto. Na dugoj kategoriji takmičio se Kruno Tomljanović (29.) mjesto.


SPORTSKI WEEKEND U BELIŠĆU 01.05. – 02.05.2021. 25.03.2021

SlikaDvije utrke u dva dana! Sportski weekend u Belišću, organizira se povodom obilježavanja Dana grada Belišće, grada papira i sporta, a koncipiran je od dvije zasebne kategorije trčanja, cestovno “Belišćanski cener – utrka kružnih tokova“ i trail „Jugovača trail – reciklaž“, sa tri težinske kategorije. Cilj je povezati cestovno trčanje kroz urbanu sredinu i trail trčanje kroz ljepotu prirode. Natjecatelji mogu sami izabrati u kojoj kategoriji žele nastupiti i slijedom toga izabrati jedan ili oba dana ovog jedinstvenog trkačkog eventa. Nije nužno da na oba dana nastupite u istoj kategoriji. Dok je za naše najmlađe trkačice i trkače te njihove roditelje rezerviran drugi dan eventa, za koje će biti organizirano posebno natjecanje. Nakon svake utrke proglašava se pobjednik, a nakon obje utrke proglasit će se ukupni pobjednik sportskog vikenda u muškoj i ženskoj konkurenciji. Ukupni pobjednik je onaj koji obje utrke u najdužoj kategoriji odradi za najkraće vrijeme.

ORGANIZATOR: Sportsko rekreacijski klub „Baraber extreme team“ Belišće i Zajednica športskih udruga grada Belišća.

POKROVITELJI: Grad Belišće, TZ grada Belišća, Grad Valpovo, Športska zajednica OBŽ MJESTO: Belišće, Kajak klub Belišće START: 10:00 sati za sve utrke i kategorije

 KOTIZACIJA:

“Belišćanski cener – utrka kružnih tokova“ - 100,00 kn (mlađi od 18 oslobođeni plaćanja kotizacije)

„Jugovača trail – reciklaž“ - 100,00 kn

Kotizacija za obje utrke - 150,00 kn

PRIJAVE: https://www.stoperica.hr/utrka/sportski-weekend-u-beliscu-0105-i-02052021-37-info.html


Vie
The trail of Sokol 15.03.2021
SlikaUnatoč pandemiji novog korona virusa, uz pridržavanje propisanih epidemioloških mjera, kako organizatora tako i natjecatelja, dana 14.03.2021. godine u Požegi održana je utrka Trail of Sokol, koja je ujedno i prvo kolo Slavonsko-baranjske trail lige. Na istoj je za klub nastupilo 12 članova koji su se natjecali u dvije dužinske kategorije, Kratka u dužini od 12km i 600m visinske te Duga u dužini od 25km i 1300m visinske. Organizator AK Požega potrudio se da nam staza uz to što je bila visinski zahtjevna, bude i zanimljiva, pa su nas tako proveli označenim stazama kroz šume, vinograde i znamenitosti požeškoga kraja. Od prijavljenih članova kluba, Ivan Heđi osvojio je 1. mjesto na Kratkoj kategoriji te u istoj kategoriji 3. mjesto Angel Milišić-Zečević.  Od ostalih članova kluba na Kratkoj kategoriji 7. mjesto zauzeo je Mijo Benković, 10. Andrej Stipetić, 16. Dario Novoselić, 23. Marko Pavić, 30. Matija Čvagić, 39. Stanko Čvagić, 40. Damir Nenadić te 47. Ivica Tomin. Na Dugoj kategoriji 14. mjesto zauzeo je Kruno Tomljanović, dok istu Siniša Jonjić nažalost zbog ozljede nije mogao završiti.


Tilčekov put 22.02.2021
SlikaTijekom siječnja i veljače, točnije od 15. siječnja do 21. veljače 2021. godine trajala je Humanitarna virtualna liga – Tilčekov put sa ukupno 6 kola. U humanitarnoj ligi su natjecatelji mogli sudjelovati u tri kategorije Trčanje/Hodanje, Trail/Planinarenje i MTB/Bicikl, a održavala se svakog vikenda (petak, subota, nedjelja), te su sudionici trebali prijeći udaljenost od 480 m kako bi osvojili jedan bod ili ostvariti visinsku razliku od 480 m. U ovoj ligi sudjelovali su i članovi Sportsko rekreacijskog kluba „Baraber“ iz Belišća u kategoriji Trčanje/Hodanje i Trail/Planinarenje. Kroz šest kola bilo je različitih vremenskih uvjeta od sunca, kiše, snijega, vjetra no ništa nije zasmetalo članovima SRK „Baraber“ da budu aktivni i tako je u kategoriji Trail/Planinarenje od ukupno 84 sudionika, 59. mjesto zauzeo Angel Milišić-Zečević sa osvojenih 91,10 bodova, 70. Matija Čvagić sa osvojenih 38,56 bodova i 71. Stanko Čvagić sa osvojenih 37,54 bodova. U istoj kategoriji od ukupno 57 muških natjecatelja 40. mjesto je zauzeo Angel Milišić-Zečević, 47. Matija Čvagić i 48. Stanko Čvagić. U kategoriji Trčanje/Hodanje od ukupno 153 sudionika, 11. mjesto je zauzela Eleonora Matić sa osvojenih 610,15 bodova, 17. Matija Čvagić sa osvojenih 494,85 bodova, 18. Angel Milišić-Zečević sa osvojenih 491,68 bodova, 22. Stanko Čvagić sa osvojenih 448,98 bodova, Noa Čvagić sa osvojenih 392,03 bodova i 50. Leon Milišić-Zečević sa osvojenih 248,98 bodova. U istoj kategoriji od ukupno 70 muških natjecatelja 5. mjesto je zauzeo Matija Čvagić, 6. Angel Milišić-Zečević, 9. Stanko Čvagić, 12. Noa Čvagić i 24. Leon Milišić-Zečević, dok je od ukupno 83 ženskih natjecatelja 8. mjesto zauzela Eleonora Matić. I na kraju ne smijemo zaboraviti da su članovi SRK „Baraber“ kao tim osvojili 2. mjesto od ukupno 8 ekipa koje su se natjecale. Čestitke svim sudionicima. Jedna zanimljivost u ligi je da je u svih 6 kola napravljeno 16572 km u kategoriji Trčanje/hodanje, 10677 km u kategoriji Trail/Planinarenje i 13917 km u kategoriji MTB/Bicikl, što ukupno iznosi 41166 km. Kako nam je poznat podatak da je opseg zemlje 40075 km, znači da su sudionici Tilčekovog puta „obišli“ cijeli svijet, a na to ih je poticao mali vrijedni magarac Tilček.


Neptun trail 10.02.2021

SlikaNova godina, nove trail utrke. Iako ove godine nije dio Slavonsko-baranjske Trail Lige i unatoč nepovoljnoj epidemiološkoj situaciji uzrokovanoj pandemijom novog Korona virusa, dana 07.02.2021. u Osijeku je održana utrka Neptun trail, na kojoj su i ove godine sudjelovali naši članovi. Utrka je bila podijeljena na dvije dužinske kategorije, Kratka od 12km i Duga od 21km, kojima je sudjelovalo ukupno 116 natjecatelja. Na Kratkoj kategoriji u konkurenciji od 73 natjecatelja Stanko Čvagić je završio 14., dok je Darko Majdenić zauzeo 43. mjesto. Na Dugoj kategoriji u konkurenciji od 43 natjecatelja, Leon Milišić-Zečević zauzeo je 24., Angel Milišić-Zečević 25. te Matija Čvagić 27. mjesto.Jugovača trail - reciklaž 10.02.2021
Slika

Dana 02.05.2021. godine održat će se utrka „Jugovača trail – reciklaž“. Zašto „reciklaž“? Uz standardni startni paket, organizator će izvršiti „reciklažu“, odnosno svima koji se na vrijeme prijave osigurati dodatni poklon u obliku materijala koji nije iskorišten niti bačen na ranije organiziranim utrkama i na taj način pokušati barem spomenom utjecati na promjenu ponašanja građana kad je u pitanju recikliranje i očuvanje okoliša. Ako epidemiološki uvjeti budu dozvoljavali, za naše najmlađe trkačice i trkače te njihove roditelje pripremili smo posebno natjecanje.

KATEGORIJE:
- Mala: 5 km ;
- Kratka: 11,5 km ;
- Duga: 17,5 km

ORGANIZATOR: Sportsko rekreacijski klub „Baraber extreme team“ Belišće i Zajednica športskih udruga grada Belišća.

POKROVITELJI: Grad Belišće i TZ grada Belišća

MJESTO: Belišće, Kajak klub Belišće
START: 09:00 sati za sve kategorije

OBVEZNA OPREMA: Mobitel (sa napunjenom baterijom) i minimalno 0,5 l tekućine.

TRASA UTRKE: proteže se ekološko-edukativnom stazom do odmorišta Drava u Bistrincima, dalje do svetišta Sv.Ane, šumskim putem oko bare Jugovača i natrag do Kajak kluba Belišće. Utrka je „Trail koncept“ i na njoj mogu sudjelovati svi sportaši, rekreativci, kao i maloljetnici uz pratnju ili pristanak roditelja/staratelja. Za sve sudionike se organizira okrjepa na stazi i ručak po završetku, promotivni materijal sa logom utrke u startnom paketu te osiguranje HGSS-a stanica Osijek. Trail utrka je fizička aktivnost koja podrazumijeva kretanje na nogama – hodanje, planinarenje ili trčanje po različitim prirodnim terenima (doline i ravnice, brda, gore, planine) i to u potpunosti po označenim stazama od strane organizatora trail utrke, kao i putovima koji su već označeni planinarskim oznakama (markacijama). U trail utrci svaki natjecatelj dužan je kretati se po označenoj stazi, bez iznimaka, a svako nepridržavanje navedenog pravila rezultirat će sankcioniranjem natjecatelja u prijestupu. Na stazu se postavljaju kontrolne točke u obliku perforatora, gdje natjecatelji sami perforiraju kontrolni broj koji je dodijeljen od organizatora ili točke “žive” kontrole gdje se zapisuje prolazak natjecatelja.

KOTIZACIJA: 100,00 kn (mlađi od 18 oslobođeni plaćanja kotizacije)
KOTIZACIJA UKLJUČUJE SLJEDEĆE STAVKE:

- Organizaciju utrke;
- Startni paket;
- Okrjepa tokom i nakon utrke;
- Ručak;
- Osiguranje utrke;
- Službeno mjerenje vremena, obrada i objava rezultata;
- Postavljanje staze i troškove pregleda terenaBelišćanski cener - utrka kružnih tokova 10.02.2021

SlikaDana 01.05.2021. godine održat će se sportsko-rekreativna cestovna utrka pod nazivom “Belišćanski cener – utrka kružnih tokova“, koja će se ove godine odvijati u sklopu obilježavanja Dana grada Belišća.

KATEGORIJE: 2,5 km ; 5 km ; 10 km
*dužine na 2,5 km i 5 km nisu proporcionalne, moguća je manja izmjena!!!
ORGANIZATOR: Sportsko rekreacijski klub „Baraber extreme team“ Belišće i Zajednica športskih udruga grada Belišća.
POKROVITELJI: Grad Belišće, TZ grada
Belišća, Grad Valpovo, Športska zajednica OBŽ
MJESTO: Belišće, Kajak klub Belišće
START: 09:00 sati za sve kategorije
TRASA UTRKE: Start utrke je kod Kajak kluba u Belišću, a sama ruta proteže se pješačkom i/ili biciklističkom stazom do kružnog toka kod Stanice za tehnički pregled (okret za 2,5km), Centra za kulturu Sigmund Romberg, "Oštri ćošak" (okret za 5km), kružnoga toka kod „Zelenog brijega“ do mjesta u Valpovu predviđenog za okret 10 km, zatim povratak stazom do Kajak kluba u Belišću. Tijekom trajanja utrke na svim križanjima će biti reguliran promet, dok će ispred prve skupine natjecatelja biti osigurana policijska pratnja te vodeći prateći bicikl (za 10 km).
KOTIZACIJA: 100,00 kn (mlađi od 18 oslobođeni plaćanja kotizacije)
STARTNINA POKRIVA:
- organizaciju utrke;
- startni paket;
- finišersku medalju;
- okrjepa tokom i nakon utrke;
- ručak nakon utrke


Božićni Krndija trail - otkazano 10.12.2020
Dragi prijatelji, Prema odluci Stožera civilne zaštite kojom se zabranjuje održavanje svih javnih događanja i okupljanja na kojima je više od 10 osoba na jednom mjestu, kao nužna epidemiološka mjera radi sprečavanja prijenosa bolesti COVID-19, a i s naše strane kao odgovornih organizatora koji brinu o zdravlju vas i vaših bližnjih, nakon otkazivanja Papuk trek & traila otkazujemo ovogodišnje izdanje utrke Božićni Krndija trail. Unatoč našem trudu da vam priredimo nova iznenađenja na stazi, u istome ne posustajemo, već vas pozivamo da pratite i dalje naše objave i buduće sportske događaje, da trenirate i ostanete zdravi. #ostanimoodgovorni Svim prijavljenim natjecateljima, koji su unatoč zamolbi da ne uplaćuju startninu, napraviti ćemo povrat startnine na IBAN broj s kojeg je uplaćena. Ukoliko ste startninu uplatili u pošti, FINA-i ili na neki drugi način, molimo da nam se javite na email baraber.extreme.team@gmail.com kako bismo vam mogli napraviti povrat iste. Hvala svima na razumijevanju i podršci. Vaš Baraber extreme team

Papuk trek & trail 30.10.2020

Slika

Dragi prijatelji,

Prema odluci Stožera civilne zaštite kojom se zabranjuje održavanje svih javnih događanja i okupljanja na kojima je više od 50 osoba na jednom mjestu, kao nužna epidemiološka mjera radi sprečavanja prijenosa bolesti COVID-19, a i s naše strane kao odgovornih organizatora koji brinu o zdravlju vas i vaših bližnjih, otkazujemo ovogodišnje izdanje utrke Papuk trek&trail. Unatoč našem trudu da snimimo jedan od najboljih videa najave utrke, da vam priredimo nova iznenađenja na stazi, u istome ne posustajemo, već vas pozivamo da pratite i dalje naše objave i buduće sportske događaje, da trenirate i ostanete zdravi. #ostanimoodgovorni
Svim prijavljenim natjecateljima, koji su unatoč zamolbi da ne uplaćuju startninu, napraviti ćemo povrat startnine na IBAN broj s kojeg je uplaćena. Ukoliko ste startninu uplatili u pošti, FINA-i ili na neki drugi način, molimo da nam se javite na email baraber.extreme.team@gmail.com kako bismo vam mogli napraviti povrat iste.
Hvala svima na razumijevanju i podršci.
Vaš Baraber extreme team


Borovik trail i Podunavlje trail 26.10.2020

SlikaNa Borovik trailu koji se održao u subotu 10.10.2020. godine natjecatelji su mogli birati između kratke kategorije od 10 km i duge od 21,5 km. Na kratkoj su sudjelovali Krunoslav Bencek, Kruno Tomljanović, Mijo Benković, Dario Novoselić, Željko Kanđera, Marko Pavić, Matija Čvagić, Stanko Čvagić, Igor Mogoroš, Damir Nenadić, Darko Majdenić i Marijan Svalina. Na dugoj stazi Damir Kligl (3. mjesto), Damir Weber, Helena Vonić (2. mjesto).


Vie
Papuk trek & trail 25.09.2020

Slika

PAPUK TREK / TRAIL 2020.
28.11.2020./ subota
10. izdanje / 6. kolo Treking lige 2020.
LOKACIJA:
Država: Republika Hrvatska
Lokacija: Velika, Park prirode Papuk

 KATEGORIJE:
Challenger (trek & trail): 25-28 km/1500 mD+
Active (trail): 19km/900 mD+
Light (trail): 9km/400 mD+

STARTNINA/ČLANARINA :
Napomena 1: Prijava od 01.10.2020. do 01.11.2020. uplata depozita od 01.11.-10.11.2020. 150 kn na žiro-račun organizatora
Napomena 2: Djeca rođena 2006. godine i mlađa NE PLAĆAJU startninu ali ne dobivaju startni paket
Napomena 3: Strani državljani plaćaju startninu od 150 kn/20 EUR na registracijama za utrku!!!
Broj žiro-računa za uplatu depozita:
IBAN: HR92 2340 0091 1103 4467 2 SRK „Baraber“, Bistrinačka 1, 31551 Belišće
Molimo da prilikom uplate napišete prezime i ime za koga se uplaćuje startnina!

Vie
Mazator trail, Febire - festival biciklističke rekreacije, Biser Slavonije 20.09.2020

SlikaHladnije jesensko vrijeme nije pokolebalo barabere da nastave sa sportskim aktivnostima. Od Mazator traila 19.09. na kojem su na kratkoj stazi bili Krunoslav Bencek, Dario Novoselić, Angel i Leon Milišić-Zečević, Kruno Tomljanović, Mijo Benković, Darko Majdenić, Stanko, Matija i Noa Čvagić, Damir Nenadić. Na dugoj stazi Krešimir Valentić, Damir Weber i Helena Vonić (1. mjesto). Na Febire biciklijadi su bili Milan Zamaklar, Velimir Tepeš, Josip Mlakar i Bernard Dugandžić. U subotu 26.09. održan je Biser Slavonije na kojem su svi članovi SRK Baraber bili uspješni, Damir Kligl (1. mjesto ukupno), Krešimir Valentić (3. mjesto ukupno), Martina Maloča (1. mjesto u kategoriji) i Krunoslav Bencek (2. mjesto u kategoriji). Čestitamo svima.Popišanac trail, dodjela priznanja Valpovačka ljetna liga trčanja 06.09.2020

Slika

Protekli vikend su članovi SRK Baraber u velikom sastavu, kao i svake godine, pohrlili kod naših sestara Marić i članova udruge Motiv na njihov sve bolji i bolji Popišanac trail. Popunili smo sve tri kategorije, pa su tako na Canicrossu bili Sandra Pavić, Marko Kurjančić, Evelyn Kurjančić, Loren Kurjančić (14 mjeseci) i Rocky. Na kratkoj stazi su bili Martina Maloča, Marko Pavić, Dario Novoselić, Leon Milišić-Zečević, Krunoslav Bencek, Mijo Benković, Stanko i Matija Čvagić, Zvonimir Krznarić, Damir Nenadić, Darko Majdenić, Kruno Tomljanović, Andrej Stipetić. Na dugoj stazi su bili Damir Kligl (2. mjesto), Damir Weber, Siniša Jonjić, Željko Kanđera, Helena Vonić (1. mjesto).


Vie
Žumberak ultra trail, Sunset run i Močvara trail 23.08.2020

Slika

Prošli vikend bio je vrlo aktivan za članove SRK Baraber. U dva dana smjestili su se Žumberak ultra trail, Sunset run i Močvara trail. Na prvu bi većina pomislila o odabiru jedne utrke, eventualno dvije, ali naš Darko Majdenić je uspio sudjelovati u sve 3. Darko je s obitelji otišao put Žumberka i ondje otrčao u subotu ujutro utrku od 15 km, zatim se odmah nakon iste uputio u Osijek te isti dan istrčao 14 km na Sunset run utrci, te u nedjelju ujutro na Močvara trailu još 10 km. Bravo Darko, čestitke na organizaciji vremena i uspješnom završavanju sve 3 utrke.

No, ni ostali članovi nisu bili pasivni ovaj vikend. Žumberak su uspješno završili i Dario Novoselić 15 km, Željko Kanđera i Krešimir Valentić na 38 km, te Kruno Tomljanović na 82 km.


Vie

Records 16 to 30 of 1042  

First Previous Next Last
Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

iak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice