Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude - Aktivnosti udruga
TEČAJ STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA ZA RAD S MOTORNOM PILOM 15.03.2018

 

Slika

   Kako je i najavljeno, Udruga HVIDR-a Belišće zbog povećanog interesa za hrvatske branitelje i zainteresirane građane grada Belišća i Valpovštine organizira još jedan tečaj stručnog osposobljavanja za rad s motornom pilom.

  Tečaj započinje 10. travnja (utorak) 2018. godine i organizira se u prostorijama udruge HVIDR-a Belišće, u Belišću, Radnička 14. (zgrada Kina Belišće) s početkom u 17,00 sati.

   Zainteresirani za ovaj tečaj mogu izvršiti predbilježbu i dobiti sve dodatne informacije u udruzi HVIDR-a Belišće: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18,00 do 21,00 sat ili na telefon:

-       099/690 9114 - Pavo Milekić 

-       099/5070 673 – Dragomir Šimić

-       095 5970 288 - Ivica Vidošić

 AKTIVNOSTI DNEVNOG BORAVKA ZA STARIJE OSOBE GRADA BELIŠĆA 14.03.2018

Slika

U utorak, 13. ožujka 2018. Udruga umirovljenika i starijih osoba organizirala je zajedničko druženje korisnika Dnevnog boravka za starije osobe grada Belišća i Dnevnog boravka gradskog društva Crvenog križa Valpovo.

U višesatnom ugodnom i veselom druženju umirovljenika i starijih osoba voditelji i korisnici dnevnog boravka grada Belišća i gradskog društva Crvenog križa Valpovo razmijenili su svoja dosadašnja iskustva u radu i dogovorili buduću suradnju ova dva prijateljska Dnevna boravka za starije osobe koja financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku.

Ovaj projekt Dnevnog boravka za starije osobe koji se uspješno provodi u gradu Belišću i gradskom društvu Crvenog križa Valpovo već nekoliko godina predstavlja model izvaninstitucionalne skrbi o umirovljenicima i starijim osobama koji je usmjeren na poboljšanje kvalitete života osoba starije životne dobi i unapređivanje procesa uključivanja u život svoje lokalne zajednice.

 Ova nadasve hvale vrijedna suradnja, nastavit će se i nadalje druženjem za koje  starije osobe tvrde da im je važnije od pomoći u kući i zajedničkim aktivnostima tijekom provedbe projekta Dnevnog boravka za starije osobe.

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika1. sjednica Odbora GO UHDDR Belišća 12.03.2018

U srijedu, 7. ožujka u prostorijama Udruge održana je 1. sjednica Odbora GO UHDDR Belišća u 2018. godini.

Središnja točka sjednice je priprema za održavanje izborne Skupštine Udruge. Skupština će se održati u nedjelju, 8. travnja 2018. godine u prostorijama Doma umirovljenika s početkom u 18:00 sati. Ovim putem pozvani su svi aktivni članovi udruge da uveličaju ovu svečanost i daju svoj doprinos.

Na sjednici je dan kraći osvrt na dosadašnje aktivnosti i članovi su informirani o predanim natječajima jedinicama lokalne uprave i samouprave, kao i o pravdanju prošlogodišnjih natječaja. Sv dokumenti i potreban materijal uredno su i na vrijeme predani.

Kako se približava obilježavanje vojne akcije Baranja, 3. travnja, koordinacija provodi redovne aktivnosti i pripreme, a naša Udruga će kao i dosada odraditi svoj dio posla.

Dan je kraći osvrt na sistematske liječničke preglede u organizaciji Ministarstva branitelja.
Prednost imaju nezaposleni hrvatski branitelji te hrvatski branitelji u teškoj novčano-materijalnoj i zdravstvenoj situaciji s najamne 500 dana u borbenom sektoru. Pregledi se obavljaju u općim i županijskim bolnicama i Kliničkim bolničkim centrima u Republici Hrvatskoj. Kod nas to je KBC Osijek.
Svaka bolnica odredila je koordinatora za prijem i naručivanje, koji obavještava hrvatske branitelje o točnom terminu dolaska na pregled.
Detaljne informacije zainteresirani mogu dobiti na broju: 031 208 225Dragovoljci s nadbiskupom 08.03.2018

Slika

U petak, 23. veljače 2018. g., održana je kanonska vizitacija u župi sv. Josipa Radnika u Belišću. U kanonsku vizitaciju našoj župi došli su nadbiskup mons. Đuro Hranić, konvizitator mons. Luka Marijanović i tajnik Nadbiskupskog ordinarijata vlč. Dario Hrga.

U poslijepodnevnim satima, nadbiskup se susreo s mnogobrojnim skupinama koje djeluju u župi: Udruga sv. Vinka, Vjera i svjetlo, OFS, Frama, Framica, Mreža molitelja za zvanja, Živa krunica, UHDDR Belišće i Kursiljo. Predstavnici navedenih skupina u kratkim crtama iznijeli su osnovne podatke o broju članova, ciljevima i svrhama skupina te trenutnom stanju i radu pojedinih skupina. Zahvalivši svim članovima skupina na neumornom radu u župnoj zajednici, Nadbiskup je poručio kako je nužno promicati franjevačke i kršćanske vrjednote kao i ljubav i brigu prema siromasima i domovini.Nabava drva za ogrjev (bagrem, bukva, grab, hrast) 08.03.2018

Slika       Slika

      

               O B A V I J E S T 

 

Obavještavamo članove Udruge umirovljenika i starijih osoba i

zainteresirane građane grada Belišća i prigradskih naselja da mogu obaviti

upis drva za ogrjev (bagrem, bukva, hrast, grab i miješana tvrda drva)

za sezonu 2018. godine.

Sve potrebne informacije o cijeni i predbilježbu za upis, zainteresirani

građani mogu izvršiti u prostorijama dnevnog boravka za starije osobe

grada Belišća, na adresi Željeznička 20. (kod nogometnog igrališta Belišće),

četvrtkom od 15,00 do 17,00 ili putem kontakt telefona:

                                   - 095 6629 688 – Ivkica Pavlović

 ČESTITKA ZA MEĐUNARODNI DAN ŽENA! 07.03.2018

Slika

Majko oprosti

Oprosti majko moja mila
Što ti suza niz lice teče
Oprosti majko što me više nama
I mene srce još za tobom peče

Molila si majko Boga
Dok si čekala da se vratim
Molila si da čuva sina tvoga
Vjeruj majko svaki dan ti svratim

Želim ti obrisati suze s lica
Svaki puta kada padat krene
Volim te i pazim majko
Sad te čuvam, kao nekada ti mene

Utješi mi oca, vidim ga kod naše kruške
Vidim da i on zamnom još pati
Čujem kako proklinje ratove i puške
Čeka i on da mu se ja vratim

Sveta zastava prekriva nam tijela
Vojska je samnom i dalje na straži
Kada i ti dođeš na ova polja bijela
Mene ćeš majko tada pronaći

Cijenjene majke, žene, djevojke, sretan Vam Međunarodni dan žena!ČESTITKA ZA DAN ŽENA 07.03.2018

Slika

Poštovane i drage žene, poštovane i drage sugrađanke

Od sveg vam srca čestitam Međunarodni dan žena.

8. ožujka je dan koji je podsjetnik na zahvalnost i poštovanje koju bi svakodnevno trebali iskazivati svojim majkama, suprugama, sestrama, prijateljicama, kolegicama, ženama.

Neka ovaj dan bude samo jedan od 365 takvih dana u godini u kojem primate zahvalu za sav Vaš svakodnevni trud, ljubav, požrtvovnost, nesebičnost i potporu, za sve ono što činite i čime obogaćujete naše živote.

   Tim povodom, svim sugrađankama u ime Udruge umirovljenika i u svoje osobno iželim sretan Dan žena i da ih uvažavanje i pažnja prate cijele godine.

 

Udruga umirovljenika i starijih osoba

                 Pavo Milekić

 TEČAJ STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA ZA "RUKOVATELJA MOTORNOM PILOM“ 05.03.2018

Slika

TEČAJ STRUČNOG OSPOSOBLJAVANJA ZA "RUKOVATELJA MOTORNOM PILOM“.

 

       O B A V I J E S T

Zbog povećanog interesa, Udruga HVIDR-a Belišće za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i zainteresirane građane Grada Belišća i Valpovštine organizira stručno osposobljavanje za rukovatelja motornom pilom.

Stručno osposobljavanje se organizira u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem „Poetika“, Ustanovom za obrazovanje odraslih iz Osijeka koje će se održati u prostorijama Udruge HVIDR-a Belišće, u Belišću, Radnička 14. (zgrada Kina Belišće).

Svi zainteresirani za ovaj tečaj mogu izvršiti predbilježbu i dobiti dodatne informacije u prostorijama udruge HVIDR-a Belišće: ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18,00 do 21,00 sat ili na putem kontakt telefona:

 

-       099/690 9114 - Pavo Milekić 

-       099/5070 673 – Dragomir Šimić

-       095 5970 288 - Ivica Vidošić

 

 PRIOPĆENJE ZA JAVNOST 05.03.2018
 

PRIOPĆENJE ZA JAVNOST

Ponukani preporukama i smjernicama Vijeća za suočavanje s posljedicama vladavine nedemokratskih režima objavljenih dana 28. veljače 2018. godine, ovim putem dostavljamo priopćenje za javnost u kojem iznosimo stajalište hrvatskih ratnih vojnih  invalida Domovinskog rata Republike Hrvatske u svezi navedene problematike.

U prvom redu smatramo da izneseni stavovi gore navedenog Vijeća nisu doveli do traženih odgovora niti su doprinijeli riješavanju problema, osim što su možda u svojim zaključcima pozvali na nove podjele u društvu.

Obzirom da smo bili aktivni sudionici stvaranja hrvatske države ovim putem pozivamo na prestanak podjela u društvu, ostavimo se davne daleke prošlosti i fokusirajmo se na temelje nastanka hrvatske države, jer su sve ostale konstrukcije i prijepori iz prošlosti u potpunosti protivni osnovama Ustava RH.

Ovim putem tražimo žurnu zaštitu od nadležnih državnih institucija vezano za kontinuirani progon protiv legitimnih pripadnika Hrvatskih obrambenih snaga i pravovaljano registrirane Udruge HOS-a, koja okuplja članove pripadnike herojske postrojbe u sastavu Hrvatske vojske koja je aktivno sudjelovala u obrani suvereniteta RH i stvaranjima temelja hrvatske države, temeljem Zakona o hrvatskim braniteljima i članovima njihovih obitelji i Zakona o obrani, sudjelujući na najtežim ratištima pod stalnim borbenim djelovanjima sa 3000 svojih aktivnih pripadnika, od kojih je veliki dio dao živote za slobodu naše Domovine. Ne ulazeći u negativne konotacije spornog pozdrava „Za Dom spremni“ u davnom drugom svjetskom ratu, smatramo da to nema nikakve veze sa herojskom postrojbom Hrvatske vojske i temeljima stvaranja hrvatske države.

Isto tako, ne umanjujući doprinose partizana u legitimnoj antifašističkoj borbi, smatramo da je u tadašnjem vremenu pravedni simbol crvene zvijezde, teško kompromitiran i izgubljen u kasnije počinjenim zloglasnim komunističkim zločinima protiv hrvatskog naroda nakon drugog svjetskog rata, a isti je duboko i nepovratno izgubljen kada je okaljan krvlju hrvatskih branitelja u Domovinskom ratu i temeljima stvaranja hrvatske države pri napadu JNA i srbočetničke vojske u agresiji na našu državu.

Dakle, zaboravimo davnu prošlost i prisjetimo se stvaranja hrvatske države, činjenica je da je postrojba HOS-a bila oslobodilačka postojba HV, koji pripadnici su kao i svi branitelji i heroji Domovinskog rata bili ranjavani i gubili svoje živote pred najezdom pripadnika bivše JNA i srpsko-jugoslavenskih četnika koji su na svojim glavama nosili kape sa simbolima te iste crvene zvijezde, te slijedom navedenog, nikad ne možemo prihvatiti legitimitet spornog simbola koji je nestao u vrtlogu Domovinskog rata.

 

         Predsjednik HVIDR-a RH

                    Josip Đakić

 

         Predsjednik Glavnog odbora HVIDR-a RH

                      Josip PerišaKREATIVNE RADIONICE POVODOM NADOLAZEĆEG BLAGDANA USKRSA 23.02.2018

Slika

SlikaUdruga umirovljenika i starijih osoba grada Belišća za nadolazeći kršćanski blagdan Uskrs za umirovljenike i starije osobe, korisnike projekta „Dnevni boravak za starije osobe grada Belišća“ i zainteresirane građane Belišća organizira razne „Kreativne radionice“.

Kreativne radionice koje vode vrijedne članice udruge Umirovljenika i starijih osoba organiziraju se u prostorijama Dnevnog boravka za starije osobe grada Belišća, Željeznička 20., svakog četvrtka od 15,00 do 18,00 sati.

  Pozivaju se zainteresirani da kreativno iskoriste svoje slobodno vrijeme. Sudjelovanje u radionicama je besplatno, a članovi snose trošak nabave materijala za potrebe radionica. Svi zainteresirani mogu se obratiti voditeljici radionica gđi. Ivkici Pavlović za dodatne informacije na kontakt tel/mob: 095 6629 688.

Pavo Milekić, 099 690 9114

Slika Slika

 HVIDR-a REPUBLIKE HRVATSKE - PRIOPĆENJE ZA JAVNOST 19.02.2018

HVIDR-a RH
Galovićeva 10
10 000 Zagreb

PIOPĆENJE ZA JAVNOST

U svezi medicinske dokumentacije potrebne za ostvarivanje prava iz Zakona o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji
Nastavno na recentne informacije koje se pojavljuju u javnosti kako hrvatski branitelji od svojih liječnika primarne zdravstvene zaštite traže preslike osobnih zdravstvenih kartona ovjerene pečatom i potpisom na svakoj stranci te kompletnu medicinsku dokumentaciju po vrstama bolesti kronološki od početka liječenja, preslikanu identično kao original, na temelju uputa koje su dobili u uredima za branitelje, obavještavamo hrvatske branitelje, ali i cjelokupnu hrvatsku javnost o sljedećem:

Zakon o hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata i članovima njihovih obitelji stupio je na snagu 14. prosinca 2017. godine, a njegova puna implementaciju iziskuje donošenje određenog broja pravilnika i uputa na čemu Ministarstvo hrvatskih branitelja intenzivno radi. Dio pravilnika već je u provedbi, a dio je u postupku donošenja. Između ostalih, u postupku donošenja je i Pravilnik o načinu provedbe stručne procjene u ovlaštenoj zdravstvenoj ustanovi prije nalaza i mišljenja tijela vještačenja o uzroku i postotku oštećenja organizma radi ostvarivanja statusa hrvatskog ratnog vojnog invalida po osnovi bolesti, pogoršanja bolesti odnosno pojave bolesti kao posljedice sudjelovanja u obrani suvereniteta Republike Hrvatske, za koji je s današnjim danom, 15. veljače 2018. godine, otvoreno javno savjetovanje.

Spomenutim Pravilnikom određena je medicinska dokumentacija koja je potrebna za utvrđivanje statusa HRVI-ja po osnovi bolesti. Između ostalog, navedeno je da izabrani doktor obiteljske (opće) medicine izdaje električni ispis osobnog zdravstvenog kartona za provedbe stručne procjene u svrhu ostvarivanja statusa HRVI-ja po osnovi bolesti.

Nositelj izrade navedenog Pravilnika je ministar nadležan za zdravstvo, uz suglasnost ministra hrvatskih branitelja i ministra nadležnog za rad i mirovinski sustav.

Napominjemo kako su pogrešna tumačenja da medicinska dokumentacija potrebna za utvrđivanje statusa HRVI-ja po osnovi bolesti mora biti dostavljena ovjerena i preslikana te pozivamo hrvatske branitelje na strpljenje do skorog donošenja samog Pravilnika, kojim će biti precizno i jasno propisani svi dokazi potrebni za ostvarivanje prava po Zakonu.HVIDR-a BELIŠĆE RADNO OBILJEŽILA DAN HVIDR-e RH 15.02.2018

Slika

U četvrtak, dana 15. veljače 2018. godine u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem „Poetika“, Ustanovom za obrazovanje odraslih iz Osijeka, Udruga HVIDR-a Belišće je u sklopu obilježavanja "Dana HVIDR-a Republike Hrvatske" za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata grada Belišća i Valpovštine uspješno organizirala još jedan Tečaj stručnog osposobljavanja za "Rukovatelja motornom pilom“.

Ovaj tečej stručnog osposobljavanja, koji se po završetku školovanja upisuje u radnu knjižicu polaznika je u sklopu programa obrazovanja odraslik koji je odobrilo Ministarstvo znanosti, obrazovanja i sporta.

Ovakav način obrazovanja i osposobljavanja svojih članova i hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata grada Belišća i Valpovštine uduga HVIDR-a Belišće će nastaviti u sklopu programa rada udruge tijekom 2018. godine.

 Slika  Slika Slika

 PODUKA IZ MATEMATIKE 13.02.2018

Slika  Slika

 

 

Poduka iz Matematike

 

O B A V I J E S T

 

Strah i odbojnost prema matematici?

Zaboravi…

Dođi na poduku iz matematike i poboljšaj vještine računanja!

Pojednostavi i otkrij rješenje za matematičke zadatke!

I sve to uz zabavu i bez imalo muke!

 

  Udruga umirovljenika i starijih osoba grada Belišća (UUiSO) u suradnji s umirovljenom nastavnicom matematike gđom. Kornelijom Fešiš, članicom Udruge umirovljenika i starijih osoba želi pomoći učenicima od 5. do 8. razreda Osnovne škole „Ivana Kukuljevića“ Belišće kojima je matematika teži nastavni predmet.

   Poduka iz matematike je besplatna a odvija se po dogovoru s učenicima i roditeljima u Belišću, Željeznička 20. (kod nogometnog igrališta).

 

Voditeljica poduke: Kornelija Fešiš: 091/ 753 22 64 

 JAVNOSTI PREDSTAVLJEN PROJEKT "DNEVNI BORAVAK ZA STARIJE OSOBE GRADA BELIŠĆA" 13.02.2018

SlikaSlika

      U utorak,13. veljače 2018. godine javnosti grada Belišća Udruga umirovljenika i starijih osoba (UUiSO) predstavila je Projekt „Dnevni boravak za starije osobe grada Belišća“ koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku i grad Belišće kao partner u projektu.

Dnevni boravak za starije osobe grada Belišća financira Min. za demografiju, obitelj, mlade i soc. pol. i grad Belišće kao partner u projektu, u koji je zajedno sa nositeljem projekta UUiSO, uključena i Matica umirovljenika grada Belišća.

Projekt Dnevnog boravka za starije osobe predstavlja model izvaninstitucionalne skrbi o umirovljenicima i starijim osobama grada Belišća koji je usmjeren na poboljšanje kvalitete života osoba starije životne dobi, čiji se sadržaj odnosi na provedbu strateških aktivnosti u sklopu mjere „Unapređivanje i razvoj pružanja izvaninstitucijskih usluga za starije“ iz Strategije socijalne skrbi za starije osobe u RH, te ostvarivanje unapređivanja procesa uključivanja u život lokalne zajednice.

Proces ubrzanog starenja sve više je prisutan u gradu Belišću, koji se prema najnovijim demografskim pokazateljima ubraja među gradove s visokim udjelom starog stanovništva.

Ciljevi koje UUiSO nastoji postići projektom Dnevnog boravka za starije osobe proizlaze iz uočenih problema i analize postojećeg stanja sustava pružanja pomoći i usluga socijalne skrbi za umirovljenike i starije osobe.

Opći cilj projekta je nastaviti ovaj projekt unapređenja kvalitete života starijih osoba putem organiziranih dnevnih aktivnosti i na taj način ojačati podršku razvoju izvaninstitucijskih usluga za umirovljenike i starije osobe grada Belišća.

Posebni cilj je poboljšanje kvalitete života umirovljenika i starijih osoba u lokalnoj zajednici putem organiziranih dnevnih aktivnosti koje su prilagođene njihovim potrebama i interesima.

Očekivani utjecaj projekta je angažiranje volontera partnerskih organizacija i vanjskih suradnika koji će biti angažirani za pojedine specifične aktivnosti. Na taj se način promovira se volontiranje unutar partnerskih organizacija a umirovljenicima i starijim osobama pruža se mogućnost da svojim angažmanom prevladaju socijalnu isključenost i uspješno se integriraju u život lokalne zajednice podižući kvalitetu vlastitog života.

Dugoročne promjene koje se očekuju provedbom ovog projekta:

-        razvoj izvaninstitucionalnih oblika skrbi o umirovljenicima i starijim osobama,

-        širenje mreže socijalnih usluga,

-        sprječavanje socijalne izoliranosti umirovljenika i starijih osoba, unapređenjem kvalitete života,

-        poticanje svijesti šire javnosti lokalne zajednice o potrebi uzajamnog pomaganja i brige o umirovljenicima i starijim osobama,

-        poticanje međusobne suradnje državnih tijela i lokalne samouprave te zdravstvenih, socijalnih i drugih službi u lokalnoj zajednici,

-        poticanje volonterstva u radu sa umirovljenicima i starijim osobama.

Uloge partnera:

Prijavitelj i nositelj projekta, UUiSO sudjelovat će u organizaciji aktivnosti i provedbi projekta putem svog Voditelja i provoditelja projekta zaposlenog na pola radnog vremena i potrebnog broja volontera za provedbu organiziranih dnevnih aktivnosti, koristeći se višegodišnjim iskustvom u provedbi projekta dnevnog boravka za starije osobe grada Belišća (2014.- 2017.).

Partnerska organizacija, Grad Belišće – osigurat će financijska sredstva za pokrivanje troškova režija u dijelu koji nije pokriven sredstvima zatraženim od ugovornog tijela u iznosu od 30.000,00 kn i sudjelovati u provedbi aktivnosti projekta putem svog predstavnika u projektnom timu.

Matica umirovljenika - sudjelovat će u provedbi projekta putem jednog Voditelja zaposlenog na pola radnog vremena te 6 volontera koji će aktivno sudjelovati u organizaciji i provedbi organiziranih  dnevnih aktivnosti.

Zadane grupe aktivnosti/usluga u projektu razrađene su sukladno višegodišnjem iskustvu UUiSO, prilagođene mogućnostima i interesima korisnika projekta dnevnog boravka.

1.    Sportsko-rekreativne aktivnosti: Ova grupa aktivnosti uključuje zajedničku tjelovježbu u obliku prilagođenih programa, joge, ples, šetnje prilagođenih starijoj životnoj dobi i interesima korisnika - kod korisnika se planira povećati psiho-fizičko zdravstveno stanje i sposobnost

 

2.    Kreativne aktivnosti: radionice izrade rukotvorina, pletenje, šivanje, vezenje, ručni rad, likovne radionice, izrada predmeta od papira i plastelina i drugih materijala, tematske radionice i radionice tradicionalnih obrta i izložbe - steći će se nova znanja, vještine i sposobnosti..

 

3.    Edukacijske i informativne: ove će aktivnosti uključiti predavanja o zdravstvenoj zaštiti: mjerenje tlaka i šećera, zdravstvene savjete i razgovor s liječnikom i medicinskom sestrom; edukaciju iz područja socijalne politike, prava starijih osoba i umirovljenika, psihološku pomoć, zdravstvenu zaštita; tečajeve za rad na PC računalu; predavanja iz različitih područja sukladno interesima korisnika; informativne radionice za korisnike i volontere vezano za pripremu budućih projekata – poboljšat će se dosadašnja i steći nova znanja, povećati razina znanja iz područja zdravstvene i socijalne zaštite, samopomoći, zaštite prava, razina informiranosti i znanja na pc računalu.

 

4.  Provedbom kulturnih  zabavnih aktivnosti osobe starije životne dobi biti će uključene i moći aktivno sudjelovati u kulturnom i zabavnom životu svoje lokalne zajednice, bilo kao gledatelji ili aktivni sudionici.

 

5. Kombinacijom navedenih aktivnosti korisnici programa dnevnog boravka pridonijet će poboljšanju kvalitete života starijih osoba i unaprijediti proces uključivanja u život svoje lokalne zajednice i sprječavanje institucionalizacije.  

   Dnevni boravak nalazi se u gradu Belišću, Željeznička 20. (kod nogometnog igrališta) i otvoren je za zainteresirane građane starije životne dobi svakoga radnog dana od 09,00 do 13,00 i 15,00 do 19,00 sati.

Predsjednik:

Pavo Milekić

099 690 9114

Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika

 

 TEČAJ ZA RUKOVANJE MOTORNOM PILOM 01.02.2018

 

 Slika              

O B A V I J E S T

  Udruga HVIDR-a Belišće u suradnji s Pučkim otvorenim učilištem „Poetika“, Ustanovom za obrazovanje odraslih iz Osijeka za hrvatske branitelje iz Domovinskog rata i zainteresirane građane grada Belišća i Valpovštine organizira dana

15. i 16. veljače tečaj za

„Rukovatelja motornom pilom“.

                           Prijave zainteresiranih mogu se obaviti/izvršiti:

   u prostorijama Udruge HVIDR-a Belišće: ponedjeljkom, srijedom i petkom

    od 18,00 do 21,00 sat, na adresi Belišće, Radnička 14. (stara zgrada Kina)

        ili kontakt tel/mob tel/mob: 099/6909 114; 099/5070 673; 095/5970 288. 

 Records 1 to 15 of 1005  

Next Last
Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

iak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice