Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Petica za Socku i Donacijska utrka 01.09.2018

Slika

Početak rujna obilježile su humanitarne utrke širom Slavonije, a koje svojom podrškom i trkačkim koracima nisu zaobišli ni članovi Baraber Extreme Teama.

U sklopu trodnevne humanitarne manifestacije Mali grad velikog srca, prvog dana rujna trčalo se pet kilometara našičkim parkom kako bi se pomoglo radu gradske socijalne samoposluge. Na toj humanitarnoj utrci ParkRunnersa „Petica za socku!“ nastupila su i dva člana SRK Barabera, konkretno, predsjednik Kluba Angel Milišić-Zečević te Našičan, točnije, bivši gradonačelnik Krešimir Žagar.

Naravno, ni jedan ni drugi nisu prošli bez zapaženih rezultata te su zauzeli dva mjesta na postolju humanitarne petice – Žagar drugu stepenicu, a Milišić-Zečević treću.

Osim pet kilometara za odrasle, također, održana je utrka za mališane u centru grada, dok su startnine za obje utrke bile u vidu donacija.

Isto tako, s humanitarnim ciljem, naša članica iz Slatine Marika Marić krenula je put Slavonskog Broda, kako bi ondje podržala rad Lige protiv raka Brodsko-posavske županije. Ondje je isti dan kao u Našicama održana humanitarna utrka, a povodom 50 godina rada Lige jednostavno nazvana Donacijska utrka.

Među 470 sudionika na pet i deset kilometara te dječjoj utrci, Marika je oko vrata objesila prekrasnu medalju za sudjelovanje na petici.

...
Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

iak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice