Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Ždral trail 02.10.2018

Slika

Prvu listopadsku subotu članovi Baraber Extreme Teama proveli su u daruvarskom kraju trčeći Ždral Trail. Ova utrka, osim što spada u Slavonsko-baranjsku Trail Ligu, boduje se i za KontinenTrail Ligu pa je stoga vrvila jakom konkurencijom.

Tako se Damir Kligl, kao jedini predstavnik Kluba na Velikom Ždralu, junački izborio za treću poziciju među 48 muškaraca, a ujedno i treću u kategoriji M45. Za 27 kilometara i 900 metara uspona bila su mu potrebna 2:14 sata.

...

Malu stazu koja je iznosila 17 kilometara sa 650 metara visine, kao deseti muškarac osvojio je Antonio Dujmović. Također, 1:40 sat bilo mu je potrebno da bude i sedmi među seniorima. Kao deveti, deseti i 11. u kategoriji M35 završavaju Andrej Stipetić, Boris Đurđević te Angel Milišić-Zečević, dok u sveukupnoj muškoj konkurenciji zauzimaju 21., 28. i 30. poziciju. Treću stepenicu postolja kategorije M55+ zauzeo je ukupno 32. Mijo Benković, dok Ivan Heđi u cilj dolazi 45. od 82 muškarca.

Na Malom Ždralu od 73 žene našle su se i 19. Ana Nemet Đurđević te 27. Dunja Straka. Ana je u 2:16 sata na stazi osvojila i devetu poziciju u kategoriji Ž35, dok Dunja utrku završava kao 11. seniorka.

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

iak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice