Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Božićne utrke – Đakovo i Osijek 24.12.2018

Slika

Ni za Božić, članovi Baraber Extreme Teama nisu se mogli suzdržati od utrka, a ima li što ljepšeg i prigodnijeg od trčanja u veselom blagdanskom ozračju. Tako su dva dana zaredom, 22. i 23. prosinca Josip i Ivan Đakovac, Damir Nenadić i Angel Milišić-Zečević trčećim korakom širili veselje diljem Slavonije.

Konkretno, prvi su dan podržali 7. Humanitarnu božićnu utrku u Osijeku u organizaciji Udruge Zdravo trčanje na dužinama od 4,2 i 10 kilometara. Damiru i dečkima Đakovac, pridružila se i mama Mirela, te Roberto Bašić koji je ovu utrku protrčkarao bilježeći trenutke na utrci fotoaparatom na svom mobitelu. Angel je, pak, odabrao dužinu od 10 kilometara.

Udruga Zdravo trčanje utrku je odradila uz pomoć Gradskog društva Crvenog križa Osijek te je kroz donacije sakupljen novčani iznos od 4000 kuna, a koji je doniran „Marijinim obrocima“ iz Osijeka.

Dan kasnije, u sklopu Adventa u Đakovu, Sportska udruga Fit&Strong i Grad organizirali su prvu Đakovačku božićnu utrku. Startale su utrke na pet i deset kilometara u atmosferi božićne večeri, u 17 sati s Trga J. J. Strossmayera.

Već spomenutim dečkima, na kraćoj dionici se pridružio i David Milišić-Zečević, dok je njegov tata i drugog dana trčao cener, i to postigavši odličan rezultat od 43 minute, čak pet minuta brži od prethodnog dana.

...
Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

iak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice