Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Čestitka povodom dana grada Belišća 01.05.2020

Slika Iako nam je korona virus oduzeo mogućnost organizacije sportskih događaja, ne znači da mirujemo i ne planiramo nove aktivnosti čim se stanje popravi i odobri se organizacija sportskih događaja.

U ovo bismo se vrijeme, da je sve bilo prema planu, s veseljem prisjećali Belišćanskog cenera - utrke kružnih tokova. Uvijek je posebna čast organizacija utrke u vlastitom gradu. Dok čekamo bolja vremena, ne mirujemo i uživamo u predivnim stazama i ljepotama našeg grada.

...

Nema svatko tu privilegiju živjeti u europskom gradu sporta, gradu koji ti nudi mogućnost trčanja i vožnje biciklom uz rijeku, predivnim šumskim putevima Jugovače ili stazama grada i veslanja Dravom.

Nama ni karantena nije teško pala. U ovo vrijeme kada ne možemo organizirati niti jedan sportski događaj marljivo smišljamo i istražujemo nove staze i nove aktivnosti. Naravno, uz poštivanje svih mjera nacionalnog stožera.

Dragi Grade, iako te ove godine nismo mogli počastiti utrkom i dostojanstveno proslaviti tvoj dan svejedno mislimo na tebe!

Sretan Vam dan Grada.

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

iak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice