Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Rekreativna biciklijada & Garčin trail 07.06.2020

Slika

Činjenica je da nas korona nimalo nije uspjela pokoriti, da smo i dalje (kako kaže sam naziv) Baraber extreme team, da smo na nivou i dalje spremni za sve pothvate koji stoje pred nama.
Proteklog vikenda, točnije nedjelje (7.6.2020. godine), baraberi Milan Zamaklar i Josip Mlakar su u sklopu obilježavanja Dana Osječko-baranjske županije predvodili biciklističku karavanu kodnog naziva "Rekreacijska biciklijada" u organizaciji Športske zajednice Osječko-baranjske županije koja se vozila baranjskom stranom nasipa od Osijeka do Belišća (kajak kluba) gdje je za sve sudionike organizirana okrepa.

...

Slika

Dan su upotpunili sudjelovanjem na Garčin trailu članovi Krešimir Valentić, Darko Majdenić, Damir Nenadić te predsjednik Angel Milišić-Zečević koji su se potrudili da dan ne prođe bez odličja te se vratili s dvije medalje.
Predsjednik je osvojio drugo, a Krešimir Valentić treće mjesto u Dugoj kategoriji od 20 km, dok je da Darko Majdenić u istoj kategoriji osvojio dvadeset i deveto mjesto. U srednjoj kategoriji od 10 km Damir Nenadić osvojio je dvadesto mjesto.
Čestitke svima!

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

iak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice