Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Ljubljanski maraton 29.10.2018

Slika

U slovenskoj prijestolnici četiri su člana Baraber Extreme Teama nastupila na 24. Volkswagen Ljubljanskom Maratonu, bilo trčeći njegovu punu dužinu od 42 kilometra ili polumaraton. Kao što je već običaj, Ljubljana je svoje trkače sa svih strana, ugostila sivim i kišnim danom. Tako su 28. listopada, Baraberi još jednom krenuli prema startnoj poziciji obučeni u kabanice ili vreće za smeće.

Bilo kako bilo, malo kiše nikog nije ubilo pa tako nije ni Krunu, Mirana, Ivicu i Roberta. Kruno Tomljanović i Miran Goričanec svoju su utrku završili nešto ranije, kako su se odlučili na rutu od 21 kilometar. Kruni je za polumaraton trebao 1:49:45 sat, dok je Miranu bilo potrebno nepune dvije minute više.

Ivica Lenard odlučio se za cijeli maraton za koji mu je bilo potrebno 4:16:24 sata, dok je Roberto Bašić svoja 42 kilometra istrčao za fantastična 3:24:01 sata.

Roberto, uvijek originalan po svojim kostimiranim utrkama, na ovoj se pojavio s posebnom zaštitom od kiše, noseći žutu radničku kacigu. Također, još jednom, osvrt na utrku napisao je, u svojem stilu u formi stiha:

„Pitoreskni glavni grad susjedne Dežele, u njem mi se tanke noge trčati vesele. A publici ne smetali ni hektolitri kiše, osjetiš da čitav grad za maraton diše. Hvala Ljubljana!!!“

...
Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

iak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice