Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude - Politi?e aktivnosti
VELIKI USPJEH HDZ-a I U PRIGRADSKIM NASELJIMA NA IZBORIMA ZA VJEĆA MJESNIH ODBORA

SlikaNa izborima za Vijeće mjesnih odbora održanim 13. lipnja Hrvatska demokratska zajednica ostvarila je veliki uspjeh i u prigradskim naseljima grada Belišća. Od ukupno osam prigradskih naselja HDZ je u četri naselja ostvario pobjedu.

U Bistrincima, koji su ujedno i najveće prigradsko naselje, za predsjednika je izabran Josip Rakmić.

U Veliškovcima je uvjerljivu pobjedu odnijela lista HDZ-a na čelu sa Dubravkom Šilovićem, isto kao i u Bocanjevcima čiju listu je predvodio Miodrag Barić.

Pobjeda je ostvarena i u Tiborijancima sa nositeljem liste Pavom Sučićem.

 Važno je naglasiti da se ovim izborima Hrvatska demokratska zajednica izborila za svoje predstavnike u skoro svim prigradskim naseljima. Ovako dobar rezultat na izborima, zasigurno je rezultat prepoznavanja dosadašnjeg rada vodstva Hrvatske demokratske zajednice grada Belišća, a ujedno i obveza da se u budućem periodu još više angažiraju i opravdaju povjerenje naših sugrađana.


Više
UVJERLJIVA POBJEDA HDZ-a NA IZBORIMA ZA VIJEĆE MJESNOG ODBORA GRADA BELIŠĆA

Na izborima za Vijeće mjesnog odbora Grada Belišća, koje se održalo 13 lipnja, Hrvatska demokratska zajednica na čelu s nositeljem liste Dinkom Huisom, uvjerljivo je odnijela pobjedu.

Na izborima je glasovalo 862 birača, odnosno 14,41% biračkog tijela. HDZ sa nositeljem liste Dinkom Huisom dobio je 310 glasova ili 36,21%. Od devet mjesta u VMO Belišća HDZ je odnio 4 mjesta što je potvrda da se HDZ  vraća na velika vrata u politički život grada Belišća.

S liste izabrani članovi Hrvatske demokratske zajednice:

1.       Dinko Huis, dipl.iur.

2.       Marko Pavić, dipl.ing

3.       Kristijan Šošić, dipl.oec.

4.       Krunčica Rupić

Ovom prilikom čestitamo našem nositelju liste i izabranim članovima, te i svim članovima Hrvatske demokratske zajednice i građanima koji su nam dali potporu i svoj glas.

 


VišeGagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

Čičak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice