Naslovnica   O Projektu Pravilnik objavljivanja
Stranice u sklopu projekta
KorisniÄŤko ime
Web povezuje ljude
E - Hrvatska 29.05.2008

Središnji državni ured za e-Hrvatsku obilježio Svjetski dan informacijskog društva

SlikaRegionalni savez udruga invalida Slavonije i Baranje sudjelovao u obilježavanju svjetskog dana informacijskog društva sa prezentacijom svog Informatičkog centra u Donjem Miholjcu te prezentacijom svog dosadašnjeg djelovanja.

Povodom Svjetskog dana informacijskog društva Središnji državni ured za e-Hrvatsku organizirao je informativno-zabavnu proslavu na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, kako bi upoznao građane s aktivnostima i ostvarenjima Vlade Republike Hrvatske na izgradnji informacijskog društva. Domaćin ove proslave bio je Igor Lučić, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za e-Hrvatsku, a događaj je svečano otvorila potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i izaslanica premijera dr.sc. Ive Sanadera, gđa Jadranka Kosor.


Više
REZULTATI NATJEČAJA 11.05.2008

Odbor za procjenu projektnih prijedloga udruga imenovan iz redova civilnog sektora, Gradskog poglavarstva i djelatnika gradske uprave obavio je povjereni zadatak odabira prijedloga projekata udruga s područja grada Belišća radi financiranja iz proračuna grada Belišća u 2008. godini. Gradsko poglavarstvo grada Belišća na svojoj 50. sjednici prihvatilo je prijedloge Odbora za procjenu te donijelo zaključke kojima su u programe javnih potreba odnosno Proračun grada Belišća za 2008. godinu uvršteni projekti 36 udruga građana kako slijedi: (opširnije)Izborna skupština 05.05.2008

SlikaU subotu, 3. svibnja održana je Izborna skupština Udruge invalida rada Belišća i Valpova u prostorijama NK Podravac Bistrinci.

Skupštni su prisustvovali gradonačelnici Belišća i Vapova, Zvonko Borić i Leon Žulj, kao i predsjednik Hrvatskog saveza udruga invalida rada Josip Petrać.

Nakon Skupštine održan je Ogrugli stol na temu problematike invalida rada na kojem su sudjelovali predstavnici 13 gradova iz 8 županija.Program obilježavanja Dana grada 15.04.2008

I ove godine veliki broj gradskih udruga i institucija sudjeluje u obilježavanju i proslavi Dana grada

Detaljan program i popis sudionika, organizatora možete vidjeti na sljedećem linku.Mali dodaci 07.03.2008

Vrijedna ekipa projekta Web povezuje ljude napravila je male ali korisne dodatke na Portalu.

S desne strane Portala ubačeni su neki sitni detalji koji će pomoći, odnosno obogati sadržaj lokalne stranici i vjerujemo podići kvalitetu i posjećenost Portala na nešto viši nivo.

Tu se, kao što možete vidjeti, nalazi najpoznatija i najveća Internet tražilica Google s mogućnošću pretraživanja lokalnog Portala po Google standardima, a veliki broj indeksiranih stranica potvrđuje i kvalitetu, barem po Google-u.

Linkovi prema najnovijim index.hr vijestima su tu jer je Index portal najbrži u osvježivanju i objavljivanju vijesti.

Tečajna lista i vremenska prognoza su nešto što mnogima može pomoći, te smo smatrali da i to može naći mjesto na našem Portalu.

Eventualne kritike, pohvale ili savjete pošaljite administratoru na mail.Belkatalog u projektu 02.04.2016
Upravljanje projektima 31.10.2007

U sklopu projekta Obrazovanje u poduzetništvu, odobrenog od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Poduzetnički centar Belišće organizira seminar/radionice na temu Upravljanje projektima. Radionice će se održati u prostorijama Poduzetničkog centra Belišće 7. i 8. studenog u 17 sati, a vodit će ih dipl. oec. Sonja Vuković iz udruge za kreativni razvoj Slap iz Osijeka.
Na seminaru će biti riječ o svim fazama projektnog ciklusa, od inicijalne ideje, kroz provedbu pa sve do samog završetka i obnavljanja projekta.
Radionice su osim poduzetnicima, namijenjene i predstavnicima udruga s područja grada Belišća, kao i svim ostalim zainteresiranima, koji žele savladati tehniku pisanja projektnih prijedloga i saznati nešto više o projektnom ciklusu. Treba još napomenuti da su radionice besplatne te da se zainteresirani mogu prijaviti u Poduzetnički centar Belišće, Radnička 1, ili na telefon 665-255, radnim danom od 7 do 15 sati.

PCBObavijest sa Gradskog portala 28.09.2007

Kako bi se udruge kojima su na javnom natječaju odobrena financijska sredstva iz proračuna grada za 2007. godinu mogle već sada pripremiti za godišnji izvještaj, u nastavku mogu preuzeti obrasce koje će trebati ispuniti i predati u gradsku upravu u mjesecu prosincu.

Obrazac za završni izvještaj udruga financiranih iz proračuna grada Belišća u 2007.

Obrazac za financijski izvještaj udruga financiranih iz proračuna grada Belišća u 2007.3. SAJAM UDRUGA GRADA BELIŠĆA 24.09.2007

Poglavarstvo grada Belišća i Centar mladih Belišće organizatori su Trećeg sajma udruga grada Belišća koji je u subotu, 22. rujna 2007. godine održan na Tržnom centru u Belišću. Na sajmu koji je svečano otvorio gradonačelnik Zvonko Borić sudjelovalo je trideset udruga: Agencija za društvene promjene, Amatersko kazalište Belišće, SlikaBELKATALOG - udruga za informatiku, Centar mladih Belišće, Crkveno pjevačko društvo „MIR“, Dodo, udruga za zaštitu životinja, Valpovo-Belišće, Drava tim, Društvo ''Naša djeca'' Belišće, Forum udruga Belišća, Kajak klub Belišće, Kinološko društvo Belišće, Kreativna udruga Osmijeh, Književna udruga "Vers" Belišće, Likovna udruga ''Bel-art'' Belišće, Poduzetnički centar Belišće, PORTAL ALFA - udruga za kreativni razvoj, Regionalni savez udruga invalida, Športsko društvo gluhih Belišće, Udruga invalida rada Belišća i Valpova, Udruga liječenih alkoholičara Valpovštine, Udruga sv. Vinka Paulskog Konferencija sv. Josipa Radnika, Udruga za uzgoj i zaštitu malih životinja, Udruga udovica hrvatskih branitelja Domovinskog rata Valpovo-Belišće, Udruženje Roma Valpovštine, Udruga umirovljenika grada Belišća, UHDDR- Gradski ogranak Belišće, Vatrogasna zajednica grada Belišća, Zavičajna udruga Ličana ''Vila Velebita'' Belišće, Zajednica športskih udruga grada Belišća i ''Zvono'', udruga invalidne djece Valpovštine.


Više
HUMANITARNA AKCIJA ZAKLADE ANA RUKAVINA 19.09.2007

Pozivamo sve građane da se uključe u akciju  „Želim život“ zaklade Ana Rukavina sa svrhom prikupljanja uzoraka krvi za upis u registar dobrovoljnih davatelja koštane srži i Banke matičnih stanica.
Humanitarna akcija će se održati u petak, 21. rujna 2007. od 15 do 17 sati u Parku hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata pod pokroviteljstvom Grada Belišća. Inicijator je akcije Udruga Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje Ogranak Belišće, a suorganizatori su Amatersko kazalište, Centar mladih, Crveni križ Valpovo, Dječji vrtić Maslačak, Društvo „Naša djeca“, Književna udruga Vers, Portal Alfa, Udruga sv. Vinka Paulskog, Udruga umirovljenika, Udruga Zvono, UHDDR, Zajednica športskih udruga, Zavičajna udruga Ličana Vila Velebita.

O REGISTRU I DARIVANJU KOŠTANE SRŽI:


Više
Sajam udruga 11.09.2007

Poziv na Treći sajam udruga grada Belišća

Poglavarstvo grada Belišća i Centar mladih Belišće pozivaju zainteresirane udruge s područja grada Belišća i prigradskih naselja da se svojim izložbenim štandovima prijave za sudjelovanje na Trećem sajmu udruga grada Belišća na Tržnom centru u Belišću u subotu, 22. rujna 2007. godine.

Detaljnije informacije i pristupnicu za sajam potražite na Gradskom portalu.Peticija 11.07.2007

Povodom preseljenja Matičnog ureda iz Belišća u Valpovo, Hrvatska stranka umirovljenika organizirala je potpisivanje peticije za povratak Matičnog ureda u Belišće.

Tijekom današnjeg dana (srijeda), do 11 sati, prikupljeno je petstotinjak potpisa. Stranci se u organizaciji priključila i Udruga umirovljenika, a potporu su dali gradonačelnik i Gradsko poglavarstvo.

Gradonačelnik je također uputio i prigovor mjerodavnim državnim institucijama, odnosno Središnjem državnom uredu za upravu.

Prikupljanje potpisa organizirat će se i u petak i subotu ispred gradske tržnice.15. OBLJETNICA AKCIJE BARANJA 29.03.2007

PROTOKOL OBILJEŽAVANJA 15. OBLJETNICE AKCIJE BARANJA

13:00 - 13:30 h
 Okupljanje sudionika i uzvanika
 Park hrvatskih dragovoljaca, Belišće
 
 13:30 h
 Kolona sjećanja
 Paljenje svijeća duž puta do spomenika
 na lijevoj obali Drave
 
 15:00 h
 Odavanje počasti kod spomenika
 poginulim pripadnicima 107. br HV
 Polaganje vijenaca, paljenje svijeća i molitva
 
 16:30 h
 Prigodni program: S nama su!
 Amatersko kazalište Belišće
 
 19:00 h
 Sveta misa zadušnica
 Crkva sv. Josipa radnika Belišće
 Svetu misu predvodi mons. Juraj Jezerinac
 vojni ordinarij u Republici Hrvatskoj
 
 Prva obavijest 22.01.2007

Na današnji dan pokrenuta je stranica "Web povezuje ljude" na ovoj interesantnoj domeni.

Tu će u skoro vrijeme osvanuti stranice udruga grada Belišća.

Projektom je zamišljeno 12 stranica za 12 udruga, no vremenom će taj broj narasti i obuhvatiti veliki broj udruga.

Više pogledajte pod linkom O ProjektuPrikazano 466 do 479 od 479  

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

ÄŚiÄŤak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Belišće
Posjetite sluĹľbene stranice