Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Počele pripreme košarkaša Belišća 15.08.2007
Na početku priprema za slijedeću sezonu porazgovarali smo s trenerom seniorske ekipe KK Belišće Antunom Katalenićem o početku priprema, ekipi i očekivanjima za slijedeću sezonu.

http://www.belisce.euKošarkaški klub Belišće oslanja se isključivo na igrače iz vlastitog pogona. U skladu s takvom politikom kluba i slijedeće sezone boje kluba, u A2 ligi istok, branit će vrlo mlada ekipa sastavljena uglavnom od juniora i nekoliko iskusnijih igrača koji su igrali u klubu i prošle sezone. Ovako sastavljena ekipe zahtjeva i poseban način pripremanja i treninga.

...
Juniori su pripreme započeli još 15.07. gdje se uglavnom radilo na tehnici i osnovnim elementima. Treninzi su se odvijali u dvorani Belišće a nakon treninga organizirano je opuštanje u belišćanskom bazenu.

Zajedničke pripreme juniora i seniori počele su 2.08. Pripreme će se nastaviti u Belišću. To smo odlučili ponajprije zato što u Belišću imamo kvalitetne uvjete za pripreme. Koristit ćemo se sportskom dvoranom, vanjskim terenima, bazenom i teretanom. Tijekom kolovoza bazični će se dio priprema odnositi na stjecanje kondicije i snage, a pred kraj mjeseca započet će mo s odigravanjem pripremnih utakmica. U planu je odigravanje 12 do 15 pripremnih utakmica. Kao i do sada očekujemo da će naši košarkaši biti u vrhu A2 lige istok, bez obzira što će liga ove godine biti jača za 30-tak posto.

Snaga ekipe je u velikom broju kvalitetnih igrača koji su se dokazali u prošloj sezoni kada je u gostimahttp://www.belisce.eu pobjeđen lider prvenstva Darda. Sedam igrača je u prosjeku postizalo dvoznamenkast broj poena, što opravdava optimizam za novu sezonu. Prvi strijelac bio je iskusni Dean Stubičan (14,5 poena po utakmici) koji je ujedno bio i najbolji skakač ekipe.

Od juniorskih igrača ove godine očekujem se mnogo, ponajprije zato što su prošle sezone pokazali da mogu igrati u A2 ligi. Od njih se očekuje i plasman na poluzavršnicu juniorskog prvenstva hrvatske jer je to ekipa koja je 2004 u mlađim kadetima osvojila naslov prvaka Hrvatske a sada su iskusniji za dvije seniorske sezone.

Seniorska ekipa KK Belišće u sezoni 2007/2008:

Dean Stubičan, Nenad Cvenić, Matej Kuna, Goran Vidaković, Boris Hartman, Marko Bušić, Ivan Bušić, Nikola Peternek, Marko Marjančević, Matija Meško, Josip Lipovac, Igor Paloh, Mario Raić.


Nikola Raič

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

Čičak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice