Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Juniori razbili Brođane 06.10.2007

KK BELIŠĆE - KK SVJETLOST 112:59

(24:14, 25:24, 39:10, 24:11)

SlikaU prvoj utakmici doigravanja naši juniori uvjerljivo pobijedili ekipu Svjetlosti iz Slavonskog Broda. Dobro smo otvorili utakmicu i prvu četvrtinu završili na +10. U drugoj četvrtini naš trener Antun Katalenić ostavlja svoj dva ponajbolja igrača Marjančevića i Raiča na klupi zbog dvije osobne pogreške. Gosti to koriste i odličnim šutem s vanjskih pozicija ne dozvoljavaju našoj ekipi da znatnije poveća prednost. U treću četvrtini ulazimo s udarnum petorku Marjančević, Lipovac, Meško, Raič i Simov koja odličnom igrom povećava prednost na +25.

...
U tom periodu dominiramo u skoku pod oba obruča i lako postižemo koševe. Nemoćni gosti polako gube živce a gostijući igrač Matej Šutonjić vrlo grubo, s leđa u kontranapadu, zaustavlja našeg igrača Maria Raiča za što dobiva zasluženu nesportsku pogrešku. Ovaj nesportski potez koji je mogao završiti i ozbiljnijom ozljedom izazvao je veliku gužvu na terenu koja je, na sreću, završila samo verbalnim sukobom igrača obiju momčadi.
Nakon toga trener gostiju Domagoj Junačko povlači jedini mogući potez i svog igrača šalje na hlađenje u svlačionicu. Naši igrači nastavljaju s dobrom igrom a trener gostiju, nezadovoljan igrom svojih pulena, povlači svoje najbolje igrače na klupu što čini i naš trener. U našoj ekipi igrali su svi igrači i svi su se upisali u listu strijelaca.

Uz odličnu igru prve postave mora se pohvaliti i igra pričuva od koji je posebno dobro odigrao Mario Budimir koji je postigao 12 koševa uz 7 skokova.

KK BELIŠĆE: Paloh 4, Mesić 4, Raič 26, Simov 4, Mihačić 2, Tomić 8, Šimić-Jelić 3, Marjančević 10, Meško 13, Budimir 12, Lipovac 18, Šestanj 8
Trener: Antun Katalenić
Pomoćni trener: Drago Nikšić

KK SVJETLOST: Ivković, Ukić, Mitrović 8, Šutalo 11, Kovač 10, Radosavljević 15, Šufić 3, Grgić, Čeliković 8, Šutonjić 2, Barić 2
Trener: Domagoj Junačko


Slika
-Ekipa-

Slika
-Pozdravljanje-

Slika
-Tomić i Budimir-
Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

Čičak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice