Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Nova uprava kluba 13.10.2007

SlikaU petak 12.10.2007. godine održana je 33. izborna godišnja skupština košarkaškog kluba Belišće. Na skupštini je razriješen stari upravni odbor i izabran novi. U slijedeće četiri godine klub će voditi novi predsjednik Zoran Uranjek i upravni odbor od 11 članova.

Članovi novog upravnog odbora su: dva dopredsjednika Branko Vukobratović i Slavko Marjančević , tajnik Zdenko Cigić i članovi Željko Živković, Zdenko Salaić, Davor Lalić, Aleksandar Krgović, Ante i Ivanković, Damir Dobrovoljni i Nikola Raič.

 

...
Skupštinari su zahvalili ˝ starom ˝ predsjedniku Branku Vukobratoviću na uspješnom radu i najdužemSlika
 mandatu predsjednika, u povijesti košarkaškog kluba Belišće, koji je trajao punih osam godina. U tom periodu klub je organizirao niz velikih košarkaških događanja u gradu Belišću i postao prepoznatljiv po odličnoj organizaciji i radu s mlađim uzrastima. U znak zahvalnosti predana mu je umjetnička slika. Branko Vukobratović podsjetio je prisutne da ne treba zaboraviti da je sadašnji predsjednik skupštine kluba gospodin Željko Živković bio predsjednik kluba sedam a novom predsjedniku poželio je da njegov mandat potraje još duže.

Novi predsjednik Zoran Uranjek zahvalio se na izboru i obećao da će novi upravni odbor, s njim na čelu, učiniti sve da klub podigne na jednu još višu razinu. Nakon zahvale novi predsjednik iznio je i svoj plan i program za slijedeće četverogodišnje razdoblje u kojem su glavni ciljevi organizacijsko jačanje kluba i još bolji rad s mladima.

SlikaTajnik Zajednice športskih udruga grada Belišća, gospodin Branko Kaptalan, pohvalio je rad kluba. Novom predsjedniku predao je simboličan poklon, košarkašku loptu i poželio mu da bude još uspješniji od svog prethodnika.

Na skupštini su podnesena izvješća o radu i planovi za slijedeću godinu. Nakon diskusije skupština je završila s radom. Nastavljeno je neformalno druženje uz čobanac i piće.

 

 

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

Čičak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice