Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude
Žumberak ultra trail, Sunset run i Močvara trail 23.08.2020

Slika

Prošli vikend bio je vrlo aktivan za članove SRK Baraber. U dva dana smjestili su se Žumberak ultra trail, Sunset run i Močvara trail. Na prvu bi većina pomislila o odabiru jedne utrke, eventualno dvije, ali naš Darko Majdenić je uspio sudjelovati u sve 3. Darko je s obitelji otišao put Žumberka i ondje otrčao u subotu ujutro utrku od 15 km, zatim se odmah nakon iste uputio u Osijek te isti dan istrčao 14 km na Sunset run utrci, te u nedjelju ujutro na Močvara trailu još 10 km. Bravo Darko, čestitke na organizaciji vremena i uspješnom završavanju sve 3 utrke.

No, ni ostali članovi nisu bili pasivni ovaj vikend. Žumberak su uspješno završili i Dario Novoselić 15 km, Željko Kanđera i Krešimir Valentić na 38 km, te Kruno Tomljanović na 82 km.

...

Slika

Na Sunset run Osijek natjecatelji su mogli birati između tri utrke. Najkraću od 7 km istrčali su Lucija Ivančević i Damir Nenadić. Željan Turalija i Ivan Heđi sudjelovali su na utrci od 14 km. Željan je osvojio 2. u kategoriji M37+. Čestitke svima!

U nedjelju na Močvara trailu su na kratkoj utrci od 10 km sudjelovali Krunoslav Bencek, Leon Milišić-Zečević, Mijo Benković, Matija Čvagić, Noa Čvagić i Stanko Čvagić. Na dugoj utrci od 21 km sudjelovali su Damir Kligl 1. mjesto, Damir Weber i Helena Vonić 2. mjesto. Nakon treće održane utrke u SBTL ligi Baraberi i dalje zauzimaju prve 2 pozicije u ukupnom poretku timova. Još jednom čestitke svima, bio je ovo paklen i vrlo aktivan vikend.

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

iak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice