Naslovnica   O Projektu Pravilnik objavljivanja
Stranice u sklopu projekta
Korisničko ime
Web povezuje ljude
HVIDR-a BELIŠĆE NA OBLJETNICI POGIBIJE PET HRVATSKIH BRANITELJA U TENJI 07.07.2022

Slika

 

Dana 7. srpnja.2022. godine u organizaciji Temeljnog ogranka Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata iz Tenja, u suradnji s HVIDR-om iz Orahovice i Mjesnim odborom Tenja, udruga HVIDR-a Belišće sudjelovala je na polaganju vijenaca i paljenju svijeće kod spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima u Antunovačkoj ulici u Tenji.

Na odavanju počast i obilježavanju 31. godišnjica pogibije hrvatskih branitelja Damira Hornunga, Franje Jusupa, Zdravka Rittgassera, Đure Kiša i Marka Zegnala bili su članovi njihovih obitelji, prijatelji i suborci, predstavnici braniteljskih i ostalih udruga proisteklih iz Domovinskog rata, Hrvatske vojske i policije te Grada Osijeka, a u ime Osječko-baranjske županije vijenac je položio i zapalio svijeću zamjenik župana Mato Lukić.

 S osobitim poštovanjem došli smo danas položiti vijence i upaliti svijeće u znak sjećanja i zahvalnosti hrabrim hrvatskim vitezovima koji su na današnji dan 1991. godine poginuli na ovom mjestu. Njihova žrtva se nikada ne smije zaboraviti, zato i na ovaj način promičemo i na mlađe generacije prenosimo istinu

Slika Slika Slika

...

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

Čičak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Belišće
Posjetite službene stranice