Naslovnica   O Projektu Pravilnik objavljivanja
Stranice u sklopu projekta
Korisničko ime
Web povezuje ljude
HVIDR-a Belišće na 26. SŠNIDOR-u u Virovitici 24.10.2022

Slika

U subotu, dana 22. listopada 2022. godine, predstavnici udruge HVIDR-a Belišće sudjelovali su u Virovitici na 26. Svehrvatskom športskom natjecanju invalida Domovinskog rata koje je organizirala Zajednica županijskih zajednica, udruga i članova hrvatskih ratnih vojnih invalida Domovinskog rata Republike Hrvatske, pod visokim pokroviteljstvom predsjednika Vlade RH Andreja Plenkovića te pokroviteljstvom župana VPŽ Igora Androvića i gradonačelnika Virovitice Ivice Kirina.

Na natjecanju koje je započelo u prijepodnevnim satima sudjelovali su hrvatski branitelji, ratni vojni invalidi Domovinskog rata iz 20 hrvatskih županija i Grada Zagreba koji su se natjecali u 9 disciplina: boćanju, kuglanju, elektronskom pikadu, šahu, stolnom tenisu, streljaštvu, utrci u invalidskim kolicima, ribolovu i stolnom tenisu.

Nakon svečanosti otvorenja i natjecanja u invalidskim kolicima, na Gradskom groblju u Virovitici odana je počast svim poginulim i preminulim hrvatskim braniteljima a potom je fra Bernard Barbarić, gvardijan Župe Sv. Roka Virovitica, blagoslovio natjecatelje i sve sudionike igara.

Slika SlikaSlika

...

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

Čičak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Belišće
Posjetite službene stranice