Naslovnica Sport u Belišću Aktivnosti Udruga Politika O Projektu Pravilnik objavljivanja Kontakt
Stranice u sklopu projekta
Korisni?o ime
XMLRSS kanal
Web povezuje ljude - Politi?e aktivnosti
MLADEŽ HDZ-A BELIŠĆE POSJETILA DOM SV. LUCIJA

SlikaU petak 1. listopada koji se obilježava kao Međunarodni dan starih i nemoćnih osoba, mladež HDZ-a grada Belišća posjetila je dom za stare i nemoćne Sv. Lucija. Ugodno popodne provedeno u razgovoru sa štićenicima mnogo ih je razveselio, raduje ih činjenica da nisu zaboravljeni te da ih se sjete i mladi ako ne češće onda barem na taj dan. Tom prilikom im je podijeljeno svježe voće, jabuke i mandarine, a dogovoren je i ponovni susret kroz neko vrijeme.

 DINKO HUIS IZABRAN ZA NOVOG PREDSJEDNIKA GRADSKOG VIJEĆA

SlikaDana 27.rujna na sjednici Gradskog vijeća za novog predsjednika Gradskog vijeća grada Belišća imenovan je Dinko Huis.

Imenovanje Dinka Huisa prihvaćeno je s 10 glasova za, 6 protiv, te tri suzdržana vijećnika.

Time je razriješena potencijalna kriza vlasti u Gradskom vijeću grada Belišća, te je omogućeno normalno funkcioniranje grada i izbjegnuti su prijevremeni izbori i dodatni troškovi.„POMAGANJE JE UVIJEK IN“

SlikaHumanitarna akcija "Pomaganje je uvijek IN" održava se na razini cijele Hrvatske u organizaciji Mladeži Hrvatske demokratske zajednice. Cilj je akcije prikupiti sredstva za Hrvatsku košarkašku reprezentaciju gluhih i nagluhih osoba za odlazak na Svjetsko prvenstvo koje se održava od 23. rujna do 1. listopada 2011. godine u Palermu, odnosno kao pomoć košarkaškom klubu gluhih i nagluhih osoba Silent Warrior.

U sklopu akcije, a uoči završnog nacionalnog nedjeljnog turnira u Bjelovaru, Mladež HDZ-a Osječko-baranjske županije organizirala je proteklog vikenda (subota) košarkaško nadmetanje u nastavno-športskoj dvorani Belišće, kojem je prethodilo prikupljanje preko dvije tisuće limenki, PVC i staklenih boca te je tako prikupljeno tisuću kuna za odlazak na Svjetsko prvenstvo Hrvatske košarkaške reprezentacije gluhih i nagluhih osoba.  

Smatramo da je ova akcija, zapravo, višestruko dobitna kombinacija jer je njome Mladež pomogla onima kojima je pomoć uistinu  zbog svoje invalidnosti potrebna uz istovremeno direktno utjecanje na jačanje ekološke svijesti mladih i svih građana.MLADEŽ HDZ-a OBILJEŽILA 20. ROĐENDAN

 
Mladež HDZ-a RH je 11. Rujna 2010. pred više od 6 000 tisuća svojih članica i članova, proslavila u Ciboni 20 godina svog osnutka, ističući punu potporu predsjednici stranke i premijerki Jadranki Kosor te Vladinu Programu gospodarskog oporavka, a premijerka je na skupu istaknula kako će braniti životni standard svih, te da u tome od nje nema većeg sindikalista. Na organiziranoj proslavi dvadesete obljetnice osnutka mladeži prisustvovala je i mladež hdz-a grada Belišća.


Više
DINKO HUIS IZABRAN ZA PREDSJEDNIKA VIJEĆA MJESNOG ODBORA GRADA BELIŠĆA

Na prvoj konstituirajućoj sjednici Vjeća mjesnog odbora Belišća održanoj dana 01.07.2010.godine, tajnim glasovanjem za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Grada Belišća, izabran je kandidat Hrvatske demokratske zajednice, Dinko Huis. Izbor Dinka Huisa bio je i očekivan obzirom da je HDZ na prethodnim izborima, održanim 13. lipnja, odnio uvjerljivu pobjedu i osvojio četiri mjesta od ukupno devet za VMO.VELIKI USPJEH HDZ-a I U PRIGRADSKIM NASELJIMA NA IZBORIMA ZA VJEĆA MJESNIH ODBORA

SlikaNa izborima za Vijeće mjesnih odbora održanim 13. lipnja Hrvatska demokratska zajednica ostvarila je veliki uspjeh i u prigradskim naseljima grada Belišća. Od ukupno osam prigradskih naselja HDZ je u četri naselja ostvario pobjedu.

U Bistrincima, koji su ujedno i najveće prigradsko naselje, za predsjednika je izabran Josip Rakmić.

U Veliškovcima je uvjerljivu pobjedu odnijela lista HDZ-a na čelu sa Dubravkom Šilovićem, isto kao i u Bocanjevcima čiju listu je predvodio Miodrag Barić.

Pobjeda je ostvarena i u Tiborijancima sa nositeljem liste Pavom Sučićem.

 Važno je naglasiti da se ovim izborima Hrvatska demokratska zajednica izborila za svoje predstavnike u skoro svim prigradskim naseljima. Ovako dobar rezultat na izborima, zasigurno je rezultat prepoznavanja dosadašnjeg rada vodstva Hrvatske demokratske zajednice grada Belišća, a ujedno i obveza da se u budućem periodu još više angažiraju i opravdaju povjerenje naših sugrađana.


Više
UVJERLJIVA POBJEDA HDZ-a NA IZBORIMA ZA VIJEĆE MJESNOG ODBORA GRADA BELIŠĆA

Na izborima za Vijeće mjesnog odbora Grada Belišća, koje se održalo 13 lipnja, Hrvatska demokratska zajednica na čelu s nositeljem liste Dinkom Huisom, uvjerljivo je odnijela pobjedu.

Na izborima je glasovalo 862 birača, odnosno 14,41% biračkog tijela. HDZ sa nositeljem liste Dinkom Huisom dobio je 310 glasova ili 36,21%. Od devet mjesta u VMO Belišća HDZ je odnio 4 mjesta što je potvrda da se HDZ  vraća na velika vrata u politički život grada Belišća.

S liste izabrani članovi Hrvatske demokratske zajednice:

1.       Dinko Huis, dipl.iur.

2.       Marko Pavić, dipl.ing

3.       Kristijan Šošić, dipl.oec.

4.       Krunčica Rupić

Ovom prilikom čestitamo našem nositelju liste i izabranim članovima, te i svim članovima Hrvatske demokratske zajednice i građanima koji su nam dali potporu i svoj glas.

 


VišeGagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

Čičak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Beli??
Posjetite slu?bene stranice