Naslovnica   O Projektu Pravilnik objavljivanja
Stranice u sklopu projekta
KorisniÄŤko ime
Web povezuje ljude
RSS kanal 11.09.2008

Od danas naše vijesti možete pratiti i kroz RSS kanal. Tako je i onima koji vole ovakvim načinom pratiti vijesti olakšano korištenje stranice i primanje vijesti o radu i aktivnostima udruga i sportskih klubova grada Belišća. Za koji će dan biti dodan i link negdje na stranicu, a za sada ga objavljujemo samo kroz ovu obavijest.

www.belisce.eu/rssHumanitarna zabava 06.09.2008

SlikaUdruga Moje dijete i obitelj Mumlek organiziraju humanitarnu zabavu i malonogometni turnir za oboljelu Lauru. Laura je rođena 29. listopada 2005. godine, boluje od limfatičke leukemije (Leucosis lympatica acuta) za što je potrebno dugotrajno i skupo liječenje.

Zabava i turnir održat će se u prostorijama NK Podravac Bistrinci, 18. rujna 2008. godine s početkom u 16,00 sati.

Prijave za turnir možete izvršiti kod Marka Milišić Zečević, osobno ili na broj 091/920 88 13.

U glazbenom dijelu nastupit će sastavi Avantura, Alkotest, Treća smjena i drugi.

Molimo građane da se odazovu ovoj akciji i svojim doprinosom pomognu u izliječenu LaureIGRE BRANITELJA 01.07.2008

SlikaSportske igre branitelja Domovinskog rata, pripadnika 107. brigade HV-a okupile su predstavnik desetak ekipa. Igre su održane povodom 17. obljetnice osnutka brigade, 28. lipnja, a sudionici i posjetitelji su uz zabavni program prisustvovali i padobranskom spektaklu.

Rezultati:

Ekipni pobjednik je ekipa Belišća


Više
17. OBLJETNICA 107. BRIGADE 24.06.2008

PROGRAM OBILJEŽAVANJA

17. OBLJETNICE UTEMELJENJA
107. BRIGADE HV

PROPOZICIJE SPORTSKIH IGARA

 
PETAK, 27. lipnja 2008.g.
19,00
SVETA MISA U CRKVI BEZGREŠNOG ZAČEĆA BLAŽENE DJEVICE MARIJE U VALPOVU;
 
 
SUBOTA, 28. lipnja 2008.g.
09,00
OTVORENJE 7. ŠPORTSKOG NATJECANJA VETERANA DOMOVINSKOG RATA 107. BRIGADE U VALPOVAČKOM ŠPORTSKOM PARKU;
10,00
POLAGANJE VIJENACA ZA POGINULE HRVATSKE BRANITELJE, KOD SREDIŠNJEG KRIŽA NA VALPOVAČKOM GRADSKOM GROBLJU;
09,15-13,15
ŠPORTSKA NATJECANJA U MALOM NOGOMETU, STRELJAŠTVU, STOLNOM TENISU I BELOTU;
Planiran je nastup slijedećih braniteljskih ekipa:
Ø Valpovo,
Ø Belišće,
Ø Donji Miholjac,
Ø Bizovac,
Ø Petrijevci,
Ø Beli Manastir,
Ø Našice,
Ø Orahovica,
Ø Policijska postaja Valpovo,
Ø Policijska postaja Donji Miholjac.
11,00
PADOBRANCI HV-a U ŠPORTSKOM PARKU U VALPOVU;
11,15-14,00
RUČAK (GRAH) ZA NATJECATELJE I GOSTE;
13,15-13,35
ZATVARANJE ŠPORTSKIH NATJECANJA I PROGLAŠENJE NAJUSPJEŠNIJIH;
13,35-16,00
DRUŽENJE SUDIONIKA NATJECANJA I GOSTIJU;
 
Program je usuglašen od strane gradonačelnika i načelnika gradova i općina na području kojih je djelovala 107. brigada.
 
Kontakt telefoni članova organizacijskog odbora obilježavanja utemeljenja 107.brigade HV:

VLADO BENKO,
predsjednik UHVDR Valpovštine,
091/515-8685;
ZDRAVKO BIROVLJEVIĆ,
dopredsjednik UHVDR Valpovštine,
098/198-8070;
ALENKO BAJER,
tajnik UHVDR Valpovštine,
098/216-002;
BRANKO HANICH,
predsjednik odbora za šport UHVDR,
095/853-4216

UDRUGA HRVATSKIH VETERANA DRAGOVOLJACA DOMOVINSKOG RATA
GRADOVA VALPOVO I BELIŠĆE TE OPĆINA BIZOVAC I PETRIJEVCI


Natječaj 30.05.2008

Poštovani/a!

Rok za prijavu na Natječaj za humanitarne i razvojne projekte
nevladinih udruga i inicijativa građana u sklopu projekta "Razvoj
filantropije i volonterstva" prolongiran je do 06.lipnja 2008.

Molimo da ovu obavijest i natječajnu dokumentaciju proslijedite
zainteresiranim udrugama koje djeluju na području Grada.

Srdačan pozdrav!

Bojan Lalić
Baranjski Civilni Centar
J.Antala 3
31300 Beli Manastir
031/700 605
098/169 79 72E - Hrvatska 29.05.2008

Središnji državni ured za e-Hrvatsku obilježio Svjetski dan informacijskog društva

SlikaRegionalni savez udruga invalida Slavonije i Baranje sudjelovao u obilježavanju svjetskog dana informacijskog društva sa prezentacijom svog Informatičkog centra u Donjem Miholjcu te prezentacijom svog dosadašnjeg djelovanja.

Povodom Svjetskog dana informacijskog društva Središnji državni ured za e-Hrvatsku organizirao je informativno-zabavnu proslavu na zagrebačkom Trgu bana Jelačića, kako bi upoznao građane s aktivnostima i ostvarenjima Vlade Republike Hrvatske na izgradnji informacijskog društva. Domaćin ove proslave bio je Igor Lučić, državni tajnik Središnjeg državnog ureda za e-Hrvatsku, a događaj je svečano otvorila potpredsjednica Vlade Republike Hrvatske i izaslanica premijera dr.sc. Ive Sanadera, gđa Jadranka Kosor.


Više
REZULTATI NATJEČAJA 11.05.2008

Odbor za procjenu projektnih prijedloga udruga imenovan iz redova civilnog sektora, Gradskog poglavarstva i djelatnika gradske uprave obavio je povjereni zadatak odabira prijedloga projekata udruga s područja grada Belišća radi financiranja iz proračuna grada Belišća u 2008. godini. Gradsko poglavarstvo grada Belišća na svojoj 50. sjednici prihvatilo je prijedloge Odbora za procjenu te donijelo zaključke kojima su u programe javnih potreba odnosno Proračun grada Belišća za 2008. godinu uvršteni projekti 36 udruga građana kako slijedi: (opširnije)Izborna skupština 05.05.2008

SlikaU subotu, 3. svibnja održana je Izborna skupština Udruge invalida rada Belišća i Valpova u prostorijama NK Podravac Bistrinci.

Skupštni su prisustvovali gradonačelnici Belišća i Vapova, Zvonko Borić i Leon Žulj, kao i predsjednik Hrvatskog saveza udruga invalida rada Josip Petrać.

Nakon Skupštine održan je Ogrugli stol na temu problematike invalida rada na kojem su sudjelovali predstavnici 13 gradova iz 8 županija.Program obilježavanja Dana grada 15.04.2008

I ove godine veliki broj gradskih udruga i institucija sudjeluje u obilježavanju i proslavi Dana grada

Detaljan program i popis sudionika, organizatora možete vidjeti na sljedećem linku.Mali dodaci 07.03.2008

Vrijedna ekipa projekta Web povezuje ljude napravila je male ali korisne dodatke na Portalu.

S desne strane Portala ubačeni su neki sitni detalji koji će pomoći, odnosno obogati sadržaj lokalne stranici i vjerujemo podići kvalitetu i posjećenost Portala na nešto viši nivo.

Tu se, kao što možete vidjeti, nalazi najpoznatija i najveća Internet tražilica Google s mogućnošću pretraživanja lokalnog Portala po Google standardima, a veliki broj indeksiranih stranica potvrđuje i kvalitetu, barem po Google-u.

Linkovi prema najnovijim index.hr vijestima su tu jer je Index portal najbrži u osvježivanju i objavljivanju vijesti.

Tečajna lista i vremenska prognoza su nešto što mnogima može pomoći, te smo smatrali da i to može naći mjesto na našem Portalu.

Eventualne kritike, pohvale ili savjete pošaljite administratoru na mail.Belkatalog u projektu 02.04.2016
Upravljanje projektima 31.10.2007

U sklopu projekta Obrazovanje u poduzetništvu, odobrenog od strane Ministarstva gospodarstva, rada i poduzetništva, Poduzetnički centar Belišće organizira seminar/radionice na temu Upravljanje projektima. Radionice će se održati u prostorijama Poduzetničkog centra Belišće 7. i 8. studenog u 17 sati, a vodit će ih dipl. oec. Sonja Vuković iz udruge za kreativni razvoj Slap iz Osijeka.
Na seminaru će biti riječ o svim fazama projektnog ciklusa, od inicijalne ideje, kroz provedbu pa sve do samog završetka i obnavljanja projekta.
Radionice su osim poduzetnicima, namijenjene i predstavnicima udruga s područja grada Belišća, kao i svim ostalim zainteresiranima, koji žele savladati tehniku pisanja projektnih prijedloga i saznati nešto više o projektnom ciklusu. Treba još napomenuti da su radionice besplatne te da se zainteresirani mogu prijaviti u Poduzetnički centar Belišće, Radnička 1, ili na telefon 665-255, radnim danom od 7 do 15 sati.

PCBObavijest sa Gradskog portala 28.09.2007

Kako bi se udruge kojima su na javnom natječaju odobrena financijska sredstva iz proračuna grada za 2007. godinu mogle već sada pripremiti za godišnji izvještaj, u nastavku mogu preuzeti obrasce koje će trebati ispuniti i predati u gradsku upravu u mjesecu prosincu.

Obrazac za završni izvještaj udruga financiranih iz proračuna grada Belišća u 2007.

Obrazac za financijski izvještaj udruga financiranih iz proračuna grada Belišća u 2007.3. SAJAM UDRUGA GRADA BELIŠĆA 24.09.2007

Poglavarstvo grada Belišća i Centar mladih Belišće organizatori su Trećeg sajma udruga grada Belišća koji je u subotu, 22. rujna 2007. godine održan na Tržnom centru u Belišću. Na sajmu koji je svečano otvorio gradonačelnik Zvonko Borić sudjelovalo je trideset udruga: Agencija za društvene promjene, Amatersko kazalište Belišće, SlikaBELKATALOG - udruga za informatiku, Centar mladih Belišće, Crkveno pjevačko društvo „MIR“, Dodo, udruga za zaštitu životinja, Valpovo-Belišće, Drava tim, Društvo ''Naša djeca'' Belišće, Forum udruga Belišća, Kajak klub Belišće, Kinološko društvo Belišće, Kreativna udruga Osmijeh, Književna udruga "Vers" Belišće, Likovna udruga ''Bel-art'' Belišće, Poduzetnički centar Belišće, PORTAL ALFA - udruga za kreativni razvoj, Regionalni savez udruga invalida, Športsko društvo gluhih Belišće, Udruga invalida rada Belišća i Valpova, Udruga liječenih alkoholičara Valpovštine, Udruga sv. Vinka Paulskog Konferencija sv. Josipa Radnika, Udruga za uzgoj i zaštitu malih životinja, Udruga udovica hrvatskih branitelja Domovinskog rata Valpovo-Belišće, Udruženje Roma Valpovštine, Udruga umirovljenika grada Belišća, UHDDR- Gradski ogranak Belišće, Vatrogasna zajednica grada Belišća, Zavičajna udruga Ličana ''Vila Velebita'' Belišće, Zajednica športskih udruga grada Belišća i ''Zvono'', udruga invalidne djece Valpovštine.


Više
HUMANITARNA AKCIJA ZAKLADE ANA RUKAVINA 19.09.2007

Pozivamo sve građane da se uključe u akciju  „Želim život“ zaklade Ana Rukavina sa svrhom prikupljanja uzoraka krvi za upis u registar dobrovoljnih davatelja koštane srži i Banke matičnih stanica.
Humanitarna akcija će se održati u petak, 21. rujna 2007. od 15 do 17 sati u Parku hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata pod pokroviteljstvom Grada Belišća. Inicijator je akcije Udruga Hrvatski demokratski sabor Slavonije i Baranje Ogranak Belišće, a suorganizatori su Amatersko kazalište, Centar mladih, Crveni križ Valpovo, Dječji vrtić Maslačak, Društvo „Naša djeca“, Književna udruga Vers, Portal Alfa, Udruga sv. Vinka Paulskog, Udruga umirovljenika, Udruga Zvono, UHDDR, Zajednica športskih udruga, Zavičajna udruga Ličana Vila Velebita.

O REGISTRU I DARIVANJU KOŠTANE SRŽI:


Više

Prikazano 466 do 480 od 484  

Gagro d.o.o. Valpovo
Izgradnja i prodaja nekretnina

ÄŚiÄŤak d.o.o. Valpovo
za proizvodnju, trgovinu i usluge
Restoran Jelengrad


Zanima Vas grad Belišće
Posjetite sluĹľbene stranice