Belkatalog

OIB: 95959253101
IBAN: HR08 2340 0091 1101 6673 4

Belkatalog je od svog osnutka 2004. godine provodio čitav niz aktivnosti:

Najveća i najvažnija aktivnost u početku je bila izrada web stranica, dizajn i programiranje. Tako je izrađen relativno veliki broj stranica u vlastitom CMS sistemu korištenjem PHP-a i MySql baza, uz korištenje naprednog CSS-a za dizajn.
Nažalost, iz objektivnih razloga veliki broj stranica je ugašen i prestao s radom. Također je Belkatalog prešao na drugi CMS prateći napredne tehnologije.

Od velikog broja stranica ovdje izdvajamo najvažnije i trenutno aktivne:

Mnoge stranice prestale su s radom jer su u međuvremenu ugašene i tvrtke za koje su bile izrađene.

Jedan od većih projekata bio je i portal “Web povezuje ljude” – Belišće EU.
Portal je bio zamišljen kao mjesto za samostalne stranice svih udruga s područja grada Belišća s jedinstvenim web stranicama za svaku udrugu i jedinstvenim portalom s vijestima i objavama svih udruga zajedno na jednom mjestu.
Nažalost, zbog mnogih objektivnih razloga, kao što su nerazumijevanje i nedovoljan kadar u pojedinim udrugama te nerazumijevanje lokalne politike, mnoge udruge su prestale s objavljivanjem i ugasile svoje stranice, čime je projekt “Web povezuje ljude” postao suvišan i nepotreban.

Trenutno su na “Web povezuje ljude” ostale dvije stranice u svom arhivskom, prijašnjem obliku. A bilo ih je puno te nam je žao što se više ne može vidjeti kako je to izgledalo u najbolje vrijeme.